Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet e fogyni szimplan...

Lehet e fogyni szimplan gyaloglassal? Mi a gyalogolosas hosszzutavu elonyei?

Figyelt kérdés

Elhataroztam, h gyalog jarok a munkaba, igy kb reggel este setalok felorat.

neha tobbet is, ami kb napi 5-6 km.

heti 30km neha tobb is. persze megrtem ez nem sok.de megis valami

Lehet e ezzel fogyni? vagy alakot formalni ? vagy vane ennek valami jelentosege hosszutavon? vagy inkabb szalljak fel a buszra es sporoljak 15 percet ?

#gyalogolas
2015. nov. 4. 01:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Első voltam. Nyilván számított, a levegőn órákat mozogni jó dolog :) De mivel én világéletemben mászkáltam s egészséges fajta vagyok, nem tudtam észrevenni különbséget, hisz nem változott kb. semmi.

Az elmúlt években volt csak az, hogy keveset mozogtam, érezhető is, hogy romlott az állóképességem, bár ennek azért más oka is vannak. De rosszabb így. Hiányzik a mozgás, lejjebb megy az energiaszintem... Régen ösztönösen mentem legalább 2 órát naponta, nem bírtam ki, hogy nem, ez nálam eléggé alap lenne.

A gyaloglás teljesen jó, de egészen más, ha intenzívebb edzéseket is végez az ember. Az máshogy hat a testre, jobban felpörget, testileg-lelkileg, s persze más izmokat is érdemes terhelni, pl. a vállat, kart...

2015. nov. 4. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"70% a táplálkozáson múlik. Tehát, ha nem változtatsz az étkezésen, nem fog semmi változni."

Nálam 70-80% a mozgás, hiába ettem jól, akkor is 62kiló voltam; semmin nem változtattam az étkezésben, sőt, még több pékárú és tejtermék is lett benne, de naponta tornázom, így már csak 54-55kg vagyok, vékony és feszes, látszik a hasamon a felső két kocka.

2015. nov. 4. 13:22
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem fogytam semmit, nem erzem magam fittebbnek sem, nem lett kevesebb narancsborom sem, viszont most fogom kidobni a 2. par cipot ...

de legalabb sporoltam a buszon :)

2016. jan. 1. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!