Miért hízok szerintetek?
Naponta kb. 1500 kalóriát eszek. Szálkásító étrenden vagyok igazából (ez 1032 kalória) és mellé eszek még ezt azt, most pl tegnap óta "sajttortát" (tejszín, krémsajt, zabpehely, édesítőszer, kb 5 adag proteinpor 1 egész tojás + 2 fehérje).
Elég keményen edzek, 1 nap a lábamra, fenekemre utána a karomra mellemre és hátamra, egy másik nap a hasamé és hetente 1-2 alkalommal 4-7 km-t futok.
Kinézetre határozottan vékonyodom, persze van még rajtam hájacska, de a súlyom határozottan kúszik felfelé.
Étrend:
1. 65 g csirkemellfilé, 22 g barna rizs, 43 g sali
2. 65 g csirkemell, 22 g b.rizs
3. 65 g csirkemell, 44 g b.rizs
4. 1-2 adag protein, vagy túró jelenleg "sajttorta"
5. 87 g csirkemell
Néha az étkezéseket variálom pl, délelőtt eszek többet edzés után kevesebbet, illetve minden adag rizsemből csípek le egy picit, hogy vacsira is maradjon.
Lehet hogy ma 3-4 tojás fehérjéből sütök egy rántottát, mert egész nap kopog a szemem. Gondolom a stressz miatt vagyok ilyen szörnyen éhes.
Dec. 6-ig szeretném csinálni a szálkásító diétát, utána be akarok állni egy kalóriaszegény de változatos étrendre.
162/56.8 vagyok jelenleg, úgy fél kilót híztam 2 hete.
52 kilóra szeretnék lefogyni.
1. edzésnapokon több kalória kell, mint amúgy
2. ha csak edzésnapokon viszel be ennyit, amúgy 1032kcal az alap, az borzasztóan kevés
3. nincs jól elosztva az edzésed
4. 43g saláta az még azért is kár, hogy összekoszold a fogaidat, remélem legalább vitaminjaiddal rendben vagy
A mérleget pedig lökd be a szekrény alá. Úgy érzed, hogy vékonyodsz, látod magadon, akkor mit számítanak a kilók? Feltételezem kezdő vagy, lehet, hogy csak rohamtempóban nő az izmod, tejsav, megkötött víz, rengeteg minden közrejátszik. Ha látod, hogy vékonyodsz, akkor folytasd tovább, majd egy idő után belassul az izomgyarapodás, aztán már nem fogja kompenzálni a zsírveszteséget.
Az edzésem:
láb, fenék nap:
bolgár guggolás 15x15
kitörés 15x15
kitörés magatartással 15x10
Sissy guggolás 15x10
terpesz guggolás 15x15
csípőemelés talajon 15x15
felhúzás 15x10
lábtárogatás 20x10
egylábas vádlinyújtás 20x10
fellépegetés székre 50/100 mindkét lábra
has
hasprés lábváltással oldalra 50x12
hasprés megemelt lábbal 50x12
lábemelés hanyatt 50x8
lebegőülés 50x12
hasprés oldalra 50x8
hasprés 50x8
fellépegetés székre 50/100 mindkét lábra
kar, mell, hát
áthúzás 30x5
keresztbe húzás 30x5
lefele húzás 30x5
kinyomás 30x5
szűknyomás 30x5
tárogatás 30x5
tárogatás ülve 30x5
Arnold nyomás 30x5
előre emelés 30x5
mellről nyomás 30x5
oldal emelés 30x5
állig húzás 30x5
bicepsz állva 30x5
bicepsz beforgatás 30x5
koncentrált bicepsz 30x5
karnyújtás fej mögött 30x5
karnyújtás fekve törzs előtt 30x5
lórúgás 30x5
áthúzás 30x5
vállvonogatás 30x5
Természetesen ami egy karra értendő, ott 30 az egyikre, 30 a másikra. Kis súlyokkal edzek.
A hétvége a pihi időm. Iktassak még be 1-2 napot?
Az a vacak, hogy mikor épp csinálom, akkor majd meghalok sokszor, de 20 perccel utána már pattogok, hogy "csinálni akarok valamiiiiit!!!"
Itt nem csak a +1-2 napról van szó, ez egyszerre sok. Nagyon kevés tápanyagot viszel be ahhoz képest, hogy mennyit edzel. Biztos örül neki a barátod/fog majd örülni, hogy ennyire tele vagy energiával, de a sok nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó is. Tényleg legyen A és B hét, növelj inkább a súlyokon, hasazás pedig ne külön nap legyen, hanem a többi edzésnap része. Ha frekventáltabban edzel rá de kevesebbet, az jobb, mintha egyszer odavágnál neki, majd egy hétig nem csinálsz semmit.
Az ételtől meg ne félj. 1500kcal az alap legyen, már akkor is deficitben vagy - amit elégetsz a mozgással, az még ehhez jöjjön hozzá.
Ezt az A B hetet nem teljesen értem.
Csináljak 1 nap kevesebb gyakorlatot, de az egyik legyen láb hangsúlyos, a másik meg felsőtest?
Mondjuk ketté veszem a lábnapot, a kart meg 3-ba?
Ne is mondd, szegény fiú csak pislog, hogy miét ő fogta ki a világ legh*lyébb nőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!