Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Berúgtam és a mekiben bezabált...

Berúgtam és a mekiben bezabáltam, most értem haza. Hány kgitlot hízok?

Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 04:18
 1/8 A kérdező kommentje:
2 sajtbi + 1 mchciken szenya
2015. júl. 25. 04:20
 2/8 anonim válasza:
nem mindegy? jóltetted azt kész :DD
2015. júl. 25. 06:15
 3/8 anonim válasza:
Ezt nevezed bezabálásnak?
2015. júl. 25. 06:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Kb 1.5 kilo
2015. júl. 25. 07:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap "zabáltam be", illetve most múlik el a mentsruációm és ilyenkor megveszem a szénhidrátért, és tegnap elszaladt a ló. Délig minden ok volt, aztán lecsúszott 3 db étcsokis almaszirom, aztán 3 szelet gm kenyér (gm+laktózos vagyok sajnos) humusszal, hagymával, kolbásszal, este csirkemellet akartam de úgy döntöttem belefér, és paleo palacsintát ettem paleo csokikrémmel, házi lekvárral. Nem szoktam magam mérni csak hétfőn (akkor se mindig) de most poénból megnéztem, mennyire zavart be a sok szénhidrát. Nos, 0.2 kg azaz 20 dkg jött fel (pedig alapvetően csak 53 kg vagyok), szóval ne aggódj! Egy nap kilengés semmit sem jelent!
2015. júl. 25. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez bezabálás?ha én azt mondom bezabálok olyankor ez amit te megettél,nekem csak elöètel :) és még akkor sem "hízok" 1kg-nál többet (ami ugye nem is tényleges hízàs)

Ez nekem kb 4-5ezer kaloria szokott lenni,de màsnap folytatom az egészséges normàl tàplàlkozàsom és minden rendben.Egy hónapban egyszer belefér,de tényleg csak 1szer!

2015. júl. 25. 09:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Még ezután ettem egy kis görögjoghurtot az egészség jegyében hajnalba (bár tudom sokak szerint borjútáp stb.stb., de én hiszek a joghurt jótékony hatásában), de olyan hascsikarás van 1 órája rajtam, már 4x volt dolgom!
2015. júl. 25. 10:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja. A mérlegre meg nem állok rá, majd csak holnap. Ilyenkor nem szegem kedvem :D
2015. júl. 25. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!