Miért hízok? (Tobbi lennt)
Figyelt kérdés
Fogyokurazok. Eddig minden rendben is volt,7kg-ot fogytam. Most sem valtoztattam semmin,mindent ugyanúgy csinalok,de most elkezdett emelkedni a sulyom. (Igen,tudom h "biztos mert az izom nehezebb mint a zsir...) de semmin nem valtoztattam a fogyokura kezdete ota.
Ez miert van?
2015. júl. 10. 08:37
1/3 anonim válasza:
Sportból megy ugyanannyi? Lehet töltődik be szénhidráttal az izomzatod (glikogén) az pedig vizet köt meg. Tükör mit mutat?
2/3 anonim válasza:
Centizd magad. Ha nincs változás akkor esetleg több sport , de az is lehetséges hogy csak a mostani mérlegelésnél több volt benned a víz.
3/3 anonim válasza:
Kérdés, mekkora a különbség... Én most valami 2 kilóval vagyok több, ami elég fura, de biztos feltöltődtek a glikogénraktáraim, ezt nehezen következtetem ki, ha alig mozgok, viszont szénhidrátot is keveset eszem, de most viszonylag sokat, mert gyümölcsszezon van.
A testsúly ingadozik. 1-2 kilón nem érdemes meglepődni egyik napról a másikra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!