Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » HOGY LEHET H FUTÁS MELLETT HÍZOK?

HOGY LEHET H FUTÁS MELLETT HÍZOK?

Figyelt kérdés
Már elég régóta minden nap futok 10 kmt minimum... és reggelire általában eszek három almát. Utána ebédre (12kor szoktam ebédelni) elég sokat ( ma például megettem egy tál húslevest és két tál salátát ) de onnantól kezdve nem eszek reggelig. És eddig azt figxeltem meg h nagyjából tartom a súlyom, de van h meghízok... 59 kg vagyok és 170 cm

2015. jún. 24. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Elég koplalós étrendnek tűnik (bár nem tudom, mekkora tál húsleves és mi van benne. a többi az szinte semmi), úgyhogy különösen fura a dolog. De ebből tényleg nem látszik, mennyit eszel, ki kéne számolni egyszer.

Futás mellett nyilván lehet hízni, kalóriatöbbletben.

2015. jún. 24. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Gáz, koplalós étrended van, amivel csak tönkreteszed magad. Mit jelent a meghízás? Feljön fél kiló?
2015. jún. 24. 12:57
 3/7 anonim válasza:

"A van,h meghízom" az lehet,h a koplalástól van-egy nap kicsit többet eszel és az is egyből raktározódik.

Vagy csak szimplán több vizet iszol vagy sósabb ételt ettél előtte nap.

De ez így nem jó a kaja.

Nyugodtan (sőt ajánlatos)egyél többet,csak a szénhidrátra figyelj.

2015. jún. 24. 13:36
 4/7 anonim válasza:
lehet, hogy betegség áll a háttérben
2015. jún. 24. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:

170 centisen 59 kilósan nem igazán kellene már tovább fogynod. Sanyargatod a szervezetedet, ami válaszul jelentős mértékben lassítja az alapanyagcserédet és javítja a tápanyagok emésztését és beépítését, hogy az utolsó kalóriát is ki tudja sajtolni mindenből, amit megeszel. Ráadásul ha régóta alig eszel fehérjét, akkor el tudom képzelni, hogy izom kevés van rajtad, zsír viszont az ideális súlyod ellenére is bőven akad, ami szintén az alapanyagcsere lassulásával jár.

Ezeket a folyamatokat épp hogy csak ellensúlyozni tudod az egy óra futással.

Megoldás: kezdjél el szép lassan, kontrolláltan többet enni, főleg fehérjéből, és étkezz naponta legalább háromszor.

Ha úgy érzed, egy hormonvizsgálat is befigyelhet, mert az anyagcseréd lassulásának hátterében betegség is meghúzódhat a fentiek mellett.

2015. jún. 24. 14:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi srácok :) amugy nem szeretnek fogyni inkabb tartani a sulyom es az ingadozás az két kiló es nem fel kilo itt az a baj :/ es nem érzem h koplalnek vagy h éhes lennek bar lehet h ez mar csak amiatt mert osszeyzukult a gyomrom, ki tudja :) .
2015. jún. 24. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Es tobbet sportolni se tudok mert bar azt nem irtam le de kajakozom , bar mar nem heti hétszer mint tavaly de heti négyszer az is megvan :) tehat az izom az biztos van rajtam, hiszen ranazek a karjaimra es latom ;) az nem kerdes :D
2015. jún. 24. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!