Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 1 hét alatt 8-9...

Hogyan tudnék 1 hét alatt 8-9 kilót fogyni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egészségtelen, és hogy könnyű visszahízni, de most nagyon sürgős lenne nekem, és tényleg fontos. Tudna valaki tanácsot adni?
2015. nov. 1. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez nagy baromság, felelőtlenség lenne belekezdeni végül több kárt csinálsz mint hasznot, ezek az időszakos diéták a legrosszabbak, hosszútávon csak életmód változtatással lehet fogyni.

Egyébként: nem tudjuk a fogyás okát, hogy mennyiről indulsz stb. De ez az 1 hét alatt 9kg ot már most felejtsd el.

2015. nov. 1. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Te nem vagy az ismerősöd s remélhetőleg beteg sem vagy (legalábbis fizikailag, de ne legyek gonosz... bár ilyen kérdések után ne panaszkodjon senki...)

Csak mert nem eszel semmit, elég esélytelen, hogy ennyit fogyj. Én is koplaltam már életemben (nem volt pénzem. eleinte ettem valamit, de szinte elhanyagolható mennyiségben), ráadásul 8 fokos házban laktam, az is számíthat. Lement 11 nap alatt 4 kiló. Biztos van, aki nagybetegen többet veszt, nekem egészségesen az nem megy (egyszer 5 nap alatt ettem egy napnyi táplálékot és semmit nem változott a súlyom).

Nem tudhatjuk, mennyi súlyt vesztenél egy hét alatt, ha nem ennél. De elég bizonyos, hogy a 8 kilót meg se tudnád közelíteni, ha nem mozogsz brutálisan sokat. Pedig vízből viszonylag sokat lehet veszteni napok alatt. De ez sem elég, ha ilyen irreális céljaid vannak. Nagy izomtömegnél más a helyzet, de akinek az van, az dehogyis koplal.

2015. nov. 2. 01:40
 13/17 anonim válasza:
Sehogy.
2015. nov. 2. 07:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Az ismerősöd azért fogyott ennyit, mert egy beteg szervezet sokkal több energiát használ fel, mint egy egészséges.

Amúgy meg, ha meghízni volt időd, akkor lefogyni is van...szerintem.

2015. nov. 2. 07:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyszer 6 napig (az már majdnem egy hét! :D) nem ettem és csak 3 kg-ot fogytam.

Egyáltalán nem biztos, hogy az ismerősöd és Te azonos súlycsoportban voltatok (120 kg-ból könnyebb fogyni) és az is lehet, hogy az ismerősöd úgy fogyott, hogy közben majdnem kiszáradt vagy majdnem belehalt (mármint a betegségbe).

Ne akarj 8-9 kilót fogyni, mert a bőröd is kárát látja megnyúlhat, lóghat a hirtelen fogyástól és még ha fiatal vagy is, nem biztos, hogy utánamegy a bőröd a fogyásnak.

Nézz át a másik kérdéshez: Hogyan tudnám eltüntetni? - ott is írja, hogy megnyúlt a bőre.

És igen, jól írta az egyik válaszoló. hamarabb nem jutott eszedbe? Nyilván nem egy hét alatt szedted fel ezt a felesleget...

2015. nov. 2. 08:01
 16/17 anonim ***** válasza:
javítok: Ne akarj 8-9 kilót fogyni -nál kimaradt, hogy 1 hét alatt!
2015. nov. 2. 08:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért akarsz ennyit ilyen hamar fogyni? Ilyen kis súlyt bőven ráérsz 2 hónap alatt leadni. Arra gondolok, hogy ez, azért nem olyan látványos fogyás, nem éri meg ennyi idő alatt eröltetni. Pl.: Ha 68 kg ról fogysz 60-ra az sem feltétlenül szembetűnő, ha meg 120 kg vagy akkor tök mindegy. Előzőekhez csatlakozom, életmódváltással fogyj! Bármiféle időszakos diétát felejts el, mert nagyon károsak!
2015. nov. 2. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!