Nők! Mellből lehet fogyni? Hogyan?
Szerintem a nők, ha fogynak (megváltozott életmód, betegség, depresszió, esetleg célzott fogyókúra okán), általában először a mellből fogynak, ráadásul onnan a legtöbbet és a legszembetűnőbben. Ezt magamon is tapasztalom. Már csak, ha arra is gondolunk, hogy a menstruációs ciklus alatt is milyen nagy hullámokban változhat a mell.
Sportolj, és akkor nem fog megereszkedni.
Ez főleg genetika, nekem eddig nem sikerült... 20 kilót fogytam, a mellem nem változott, de még a körméretem se, ugyanúgy picit szűk mellben némely blúzom. Feszesebb azért lehetne, de majd edzek mellre, azt úgyis kell, fontos izmok :) Gondolom, ezáltal nagyobb is lesz, de más.
Van, aki fogyáskor fogy mellből is (ez a tipikus), van, aki nem. A kosárméret képes megmaradni, csökkenni és nőni is fogyáskor (mivel relatív méret, nyilván a mell abszolút értékben nem nő). Van, akinél nagyon nagy a csökkenés... Genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!