Mennyi idő alatt sikerül megint lefogynom, ha nem eszek semmit?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron egy nagy és sikeres fogyást sikerült végig csinálnom 70 kg-ról 50-re, de idén nyáron kicsit tulzásokba estem és már 45 kg is voltam (170 cm-rel). Most eléggé eleresztettem magam és ebben a két hónapban felszaladtam 54 kg-ra. Ha nem eszek semmit egy nap akkor kb mennyi idő alatt sikerül megint minimum 50 kg alá ekrülni? Ha leakartok beszélni inkább hagyjatok ha nyáron nem haltam bele most se fogok. 15/L2015. nov. 1. 20:14
11/11 anonim válasza:
"ha nyáron nem haltam bele most se fogok"
Zseniális érvek! Ha idén nem harapott meg egy cápa sem a nyaraláson, akkor sosem fog már. Ahogy autóbalesetben sem fogok sose meghalni, de mérgezésben sem, meg még sok minden másban sem, amit egyszer már túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!