Miért nem sikerül lefogynom? Furcsa dolok.
160 cm 68 kg vagyok. Réggen nagyon vékony voltam nagyon sokat ettem hátha hizok...évek alatt sikerűlt felküzdeni magam 55-kgra. Itt meg is àlltam jol éreztem magam ehettem amit szerettem. Szültem 2 gyereket rajtam maradt szinte minden. A hasamon és a csípőmön.
Így vagyok már 3 éve...eszek mindent amit megkivánok...a mérleg +-2 kgot szokott mutatni (68 a max.)
Na de...eszek nem hizok stagnálok....ami nem baj de nem az a cél higy igy maradjak. 3 hete életmódot váltottam. De semmmi. Egy kg-ot sem fogytam. Nem eszek csak minimális szénhidràtot...mindent zöldséggel eszek. Semmi plusz. Volt màr valaki igy? Miért van ez?
-azért nem fogysz ,mert egyensúlyban van az általad bevitt kalória, a leadottal ,megkap tőled a szervezeted minden táplálékot,nem nyúl a tartalékaihoz,háj ,zsír,toka,stb
-így se hízás-se fogyás,
-ahhoz ,hogy menjenek le a kilók,ahhoz a mostaninál kevesebbet kell enni ,
(szoktak visszaüvölteni : ennél kevesebbet egyek ? igen,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!