Miért nem sikerül lefogynom?
Biztonsági őr-ként dolgozom.
Tehát egész nap ülök!
Hazamegyek és egész nap "döglök".
-viszont
Csirkehúson és zöldségeken élek már több, mint 1 hónapja valamint naponta futok, hogy a buszt elérjem és a 4. emeletre föl és le gyalog közlekedem!
Így a napi intenzív mozgásom is megvan 10-15 perc.
Hol lehet a hiba?
Ha eddig nem ettél tisztán, akkor lehetnek még hormonális problémáid, amiknek idő kell a gyógyuláshoz. És persze olyan életmód, ami lehetővé teszi a gyógyulást.
A hús+zöldégevés jó, de még jobb lenne a futás helyett az egész testet intenzíven átmozgatni. Sajnos nem tudok hinni benne, hogy 10-15 perc futás típusú mozgás elég lenne egy embernek.
Attól függ mikor eszed ezeket. Mert ha este tolod le, egyszerre, sose fogsz fogyni, hanem még hízni is. Mit iszol? Mert ha egész nap kólát-ráadásul nem is a nulla calóriásat, akkor még 1 szelet hús mellett is hízni fogsz.
Az, hogy felbattyogsz a 4.-re nulla, semmi. 20x le-fel. Az igen, az már fog változtatni. De az, hogy 1x felbattyogsz, az semmi:DD
néhány napon keresztül írd fel azokat az ételeket/italokat amiket megeszel! Ha az csak egy kocka csoki is volt! És írd le ide
legtöbbször főleg ülőmunkát végző embereknél elő szokott fordulni a "zugevés"-még sorozat is van róla, nagyon tanulságos :D -
tehát lehet nem figyeled, de napközben lecsúszik egy szelet csoki, pizza, hamburger..
a kalóriák számítanak, ha tényleg csak csirkét és zöldséget ennél, normál adagban akkor fogynod kellett volna..
_Miért nem fogysz okai lehetnek:
1. túl sok csirkét és zöldséget eszel, ezért túlléped a fogyáshoz szükséges kalóriabevitelt-->valószínűtlen
2. nassolsz, és így léped túl--> valószínű
(3. vmilyen betegséged van--> nem hiszem)
Leírnád legalább egy napi étkezésed?
Nem :o Szegény olyan aranyosan írta...
A biztonsági őrök mind olyan ducik! HI HI HI.
Én is a 4.-en lakom :D Nem tudom, hogy a tornától, vagy a lépcsőzéstől lett ilyen jó lábam... de szerintem inkább előbbi.. szóval, ne reménykedj, ez kevés.
Na meg a futkosás is :D
Vegyél magadhoz egy tipegőt! Jó neveletlent! Azután majd annyit rohangálhatsz, hogy túltesz mindenen.
Sok sikert.
Valószínüleg kevés a mozgás?
Ezt én is így gondolom, viszont arra azért kiváncsi lennék, hogy naponta többször 10perc mozgással adnék le többet vagy próbáljak meg huzamosabb ideig 40-50 percnyi intenzív mozgást végezni?
Ahogy olvastam erről eléggé megoszlanak a vélemények.
Ja és nem vagyok zugevő. :-D
Vagy csak még magad előtt is titkolod :DD
Szerintem lényegesen többet ér -ha már nekiállsz- egyszerre 40 percet lenyomni.
10 perc az semmi.
Mi különbség van a 4 X 10 perc és az
1 X 40 perc között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!