Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül lefogynom?

Miért nem sikerül lefogynom?

Figyelt kérdés

Biztonsági őr-ként dolgozom.

Tehát egész nap ülök!

Hazamegyek és egész nap "döglök".

-viszont

Csirkehúson és zöldségeken élek már több, mint 1 hónapja valamint naponta futok, hogy a buszt elérjem és a 4. emeletre föl és le gyalog közlekedem!

Így a napi intenzív mozgásom is megvan 10-15 perc.

Hol lehet a hiba?

2014. máj. 11. 09:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem ettél tisztán, akkor lehetnek még hormonális problémáid, amiknek idő kell a gyógyuláshoz. És persze olyan életmód, ami lehetővé teszi a gyógyulást.

A hús+zöldégevés jó, de még jobb lenne a futás helyett az egész testet intenzíven átmozgatni. Sajnos nem tudok hinni benne, hogy 10-15 perc futás típusú mozgás elég lenne egy embernek.

2014. máj. 11. 09:06
 2/19 anonim válasza:

Attól függ mikor eszed ezeket. Mert ha este tolod le, egyszerre, sose fogsz fogyni, hanem még hízni is. Mit iszol? Mert ha egész nap kólát-ráadásul nem is a nulla calóriásat, akkor még 1 szelet hús mellett is hízni fogsz.

Az, hogy felbattyogsz a 4.-re nulla, semmi. 20x le-fel. Az igen, az már fog változtatni. De az, hogy 1x felbattyogsz, az semmi:DD

2014. máj. 11. 09:34
 3/19 anonim válasza:
Az erőnléted meg akkor lesz jó ha nem csak a busz után, hanem minimum 1 km után nem zichálod és fujtatod szana szét magad, hanem lazán leszel:D
2014. máj. 11. 09:41
 4/19 anonim válasza:
*minimum 1 km futás után
2014. máj. 11. 09:42
 5/19 anonim ***** válasza:

néhány napon keresztül írd fel azokat az ételeket/italokat amiket megeszel! Ha az csak egy kocka csoki is volt! És írd le ide

legtöbbször főleg ülőmunkát végző embereknél elő szokott fordulni a "zugevés"-még sorozat is van róla, nagyon tanulságos :D -

tehát lehet nem figyeled, de napközben lecsúszik egy szelet csoki, pizza, hamburger..

a kalóriák számítanak, ha tényleg csak csirkét és zöldséget ennél, normál adagban akkor fogynod kellett volna..

_Miért nem fogysz okai lehetnek:

1. túl sok csirkét és zöldséget eszel, ezért túlléped a fogyáshoz szükséges kalóriabevitelt-->valószínűtlen

2. nassolsz, és így léped túl--> valószínű

(3. vmilyen betegséged van--> nem hiszem)

Leírnád legalább egy napi étkezésed?

2014. máj. 11. 09:58
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem veszitek észre, hogy troll? :D
2014. máj. 11. 10:18
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem :o Szegény olyan aranyosan írta...

A biztonsági őrök mind olyan ducik! HI HI HI.

Én is a 4.-en lakom :D Nem tudom, hogy a tornától, vagy a lépcsőzéstől lett ilyen jó lábam... de szerintem inkább előbbi.. szóval, ne reménykedj, ez kevés.

Na meg a futkosás is :D

Vegyél magadhoz egy tipegőt! Jó neveletlent! Azután majd annyit rohangálhatsz, hogy túltesz mindenen.

Sok sikert.

2014. máj. 11. 12:01
 8/19 A kérdező kommentje:

Valószínüleg kevés a mozgás?

Ezt én is így gondolom, viszont arra azért kiváncsi lennék, hogy naponta többször 10perc mozgással adnék le többet vagy próbáljak meg huzamosabb ideig 40-50 percnyi intenzív mozgást végezni?

Ahogy olvastam erről eléggé megoszlanak a vélemények.

Ja és nem vagyok zugevő. :-D

2014. máj. 11. 15:31
 9/19 anonim ***** válasza:

Vagy csak még magad előtt is titkolod :DD

Szerintem lényegesen többet ér -ha már nekiállsz- egyszerre 40 percet lenyomni.

10 perc az semmi.

2014. máj. 11. 15:56
 10/19 A kérdező kommentje:

Mi különbség van a 4 X 10 perc és az

1 X 40 perc között?

2014. máj. 11. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!