Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyár után ti is szoktatok hízni?

Nyár után ti is szoktatok hízni?

Figyelt kérdés

Persze nem 5-10 kg-ot,de én valamiért hiába eszek ugyanennyit,felszalad fél vagy egy kg :( .

Karácsonykor sem hízom egyébként,mert keveset eszek.

Menstruáció után pár nappal még normális,hogy nem állt vissza a súlyom?

2015. okt. 31. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tom h normális e de én nem hizok nyár után ha ugyan annyit eszem

Lehet h ugyanannyinak érzed de több

2015. okt. 31. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Normális. A hideg idő beköszöntével nekem is nagyobb az étvágyam, a tested spájzolna télire. Nekem a sport segít kordában tartani. Menzesz után a víz miatt nagyobb a súlyod, azzal ne foglalkozz.
2015. okt. 31. 09:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem. :)

Elképzelhető,hogy még vizet tartok vissza?

2015. okt. 31. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen. Nem tudom, mennyi súlyról van szó... fél kiló, egy kiló? Minek törődsz ilyenekkel?
2015. okt. 31. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Fél kg-ról. Már 4 napja elmúlt.

Persze pici foltok még voltak tegnap,azt hittem ilyenkor már kimegy minden víz. Csak kíváncsi voltam,azt hittem híztam. :)

2015. okt. 31. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
A vízvisszatartás kialakulása és elmúlása kb egy hét. Én egy héttel menzesz előtt elkezdek vizesedni, és utána még egy héttel bőven vizes vagyok, ez nem pár perc alatt zajlik.
2015. okt. 31. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én van hogy 2 kg-val több vagyok menstruáció idején, olyan is van hogy elmegyek bulizni és egy éjszaka alatt fogyok 2 kg-t. Ez csak víz nyugi :)
2015. okt. 31. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!