Koplalás után egy "rossz" nap alatt mennyit lehet hízni?
Figyelt kérdés
Rossz alatt ezt értem:
egy gombóc fagyi
egy nagyon kis szelet pizza
egy adag húsleves (zöldség, kevés tészta)
tejszínes, fokhagymás csirkemell (szerintem hízlal, mert maggi porból van)+ egy-két kanál krumplipüré és sok savanyúság
egy fél kicsi alma+tea este
Lehet ezek után rögtön kilókat hízni, hogyha eddig koplaltam?
2014. aug. 8. 19:46
1/9 anonim válasza:
Miért koplalsz?
Igen, hízni fogsz mivel ezek nagyon cukros,zsíros ételek. De nekem még a te rossz napod is kevés.
2/9 anonim válasza:
Szerintem holnap reggel állj rá a mérlegre és megtudod.
3/9 anonim válasza:
Egy nap alatt nem hízol meg, de koplalni a legnagyobb marhaság.
4/9 anonim válasza:
Ha egy nap alatt nem hizik akkor két nap alatt sem? egy hét alatt sem? ugyanmár...
5/9 anonim válasza:
Egy nap alatt NEM hízik.
Két nap alatt sem hiszem, de egy hét alatt már lehet.
6/9 anonim válasza:
Ha egy nap alatt nem hizik és két nap alatt sem, akkor hogy hizik egy hét alatt?magyarázd el mert nem értem:)
7/9 anonim válasza:
Ha kevesebbet eszel egy kilónál, attól nem fogsz egy kilót hízni, ezt gondolhatod... Igazából egy kiló zsírfölösleghez kb. 9000 kalória kell... Persze az emberi test trükkös dolgokra képes, de azért a természet törvényei erősek.
8/9 anonim válasza:
Egy naptól még nem hízol, de koplalás után, ha elkezdesz normálisan enni, akkor 2x annyit hízol vissza, mint, amit leadtál..ezt tapasztalatból mondom, inkább sportolj és étkezz egészségesen.
9/9 anonim válasza:
Szerintem hizol egy nap alatt, csak nem annyit hogy szemmel látható legyen...De ahhoz hogy egy hét alatt valaki hizzon 2kilót, az naponta kell hogy hizzon 300-400grammot és nem feltétlenül kell lennie zsirnak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!