Jelenleg így nézek ki. Tudom, hogy még van mit leadni. Ez az alak nagyon vállalhatatlan még ugye? Edzek egy héten 4x 1,5órát. Plusz étkézésre is odafigyelek. 170cm vagyok.
Hogy mi a vállalhatatlan, azt neked kell eldönteni. Ezzel az alakkal szépen elvegyülsz a nagy magyar átlagban, de ha fontos számodra az egészség és fittség, akkor néhány kilót még dobj le, az edzés pedig folytasd, ha nem is ilyen mennyiségben.
2015. okt. 30. 16:05
2/11 anonim válasza:
Nem annyira vállalhatatlan, de látszik, hogy nagyon kicsi rád a nadrág, kibuggyannak oldalt elég erősen a hurkáid.
2015. okt. 30. 16:14
3/11 anonim válasza:
Pár kilót még fogyhatsz, de a nadrág tényleg nem a legjobb választás. Előnyösebb fazonban máris vékonyabbnak tűnnél.
2015. okt. 30. 16:18
4/11 A kérdező kommentje:
Ha nagyobbat veszek fel, akkor viszont lóg rajtam, de nagyon. Próbáltam már. Húzogatom folyamatosan... A hurkák, pedig szülés után maradt ott... Ez ellen szeretnék, most tenni. Szóval nem a lustaságból vagy zabálásból keletketek. :)
2015. okt. 30. 16:18
5/11 A kérdező kommentje:
Linkeltek nekem előnyösebb fazonú nadrágokat? Meglesem őket, és hátha találok, ami méretben is teljesen jó!
2015. okt. 30. 16:19
6/11 anonim válasza:
A lényeg hogy ne csípő fazon legyen mert az csak az igazán vékonyaknak áll jól. Érjen a köldöködig a gatya.
2015. okt. 30. 16:26
7/11 anonim válasza:
Nem vagy formátlan, a felső és az alsó tested arányban van egymással, felesleg a hasadon van. Mivel helyi fogyás nincs, megfelelő étrenddel és kardio edzésekkel tudsz fogyni.
A nadrág nem jó választás. Nagyon rövid a dereka, minimum 10 centivel magasabbnak kellene lennie, akkor oldalt nem folyik ki, aminek nem kell. A combon lévő koptatás és a szaggatás optikailag nagyobbnak mutatja a lábaidat, előnyösebb lenne a sötétebb nadrág.
2015. okt. 30. 17:11
8/11 anonim válasza:
A hasadból azért még van mit... de jó úton haladsz, ha elszántad magad és nem adod fel akkor sikerülni fog! Eddz hasra, izmosítsd
2015. okt. 30. 18:03
9/11 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Sötét, magas derekú nadrág, kicsi koptatással előnyös. Normálisabb üzletben még lehet ilyet kapni. Amúgy szerencsés vagy, mert arányos vagy a túlsúlyod ellenére is. Megfelelő kaja, edzés, és néhány hónap múlva nyoma sem lesz a feleslegnek. Sok sikert.
2015. okt. 30. 20:21
10/11 anonim válasza:
a fontossági sorrenden mindenképp változtatnék a helyedben,mert a "plusz az étkezésre is odafigyelek" ide bőven nem elég.
pontos kiszámolt étrend kellene,kalóriadeficit,fokozatos szénhidrát csökkentés,ami által nem csak az egészséged az alakod,de az akaratod a tudatosságod is fejlődne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!