Örökös fogyókúra, állandó kínlódás, valahogy meglehet tőle szabadulni?
17/L
Már 3 éve vagyok anorexiás, bulimiás csak 1 éve.
De az még nem komolya. Hetente 1x ha meghányatom magam.
3 évvel ezelőtt lettem anorexiás akkor 171cm és 35kg voltam. Jártam kórházba meg minden. Felhízlaltak 57kg-ra. De undorító vagyok tényleg:( Mindig mikor mentünk nyaralni pl:Balatonra vagy Portugáliába akkor se fürödtem kb ki se mentem a szállodából, mert annyira undorodtam és undorodok magamtól. Pedig próbálok nem enni sokat. Naponta 1000kcal eszek. és mozgok is. Még az év elején 1200kcát ettem és mozogtam is akkor minden nap mellette, nem ettem semmi szénhidrát vagy kalória dús kaját. Mégis eszméletlenül híztam. De tényleg párolt húst és zöldségeket eszek mégis hízok. És ez megy már 3 éve. Nem tudok semmit sem megeni, mert félek, hogy hízok és 1000% hogy az bekövetkezik. Annyira rossz nézni, hogy az osztálytársaim eszik előttem a finom szendvics sajttal*-*
és nem híznak semmitől én meg ha csak zöldséget eszek attól is hízok. A szüleim szarnak rám nagy ívben, a kórházban se segítettek igazából. Tudom hogy azért hízok, mert a szervezetem meg izéé stb. de 3 év alatt helyre kellett volna állnia vagy csak én képzelem be hogy mindig hízok? Ennek soha nem lesz vége?:(((
külföldere visznek nyaralni te meg ott bu-ziskodsz ezzel a hülyeséggel...nem semmi.
és igen,amíg játszod ezt a buta játékodat,ezt a végletesen önző másokat les-zaró életedet,amíg a gonoszság és az önpusztítás szolgája vagy addig nem lesz vége.Ezért nem ártana ha kihúznád a fejed a se-ggedből és végre másokkal is foglalkoznál,nem csak magaddal meg a nyavalyáddal.Ott a családod segíts nekik,szeresd őket,köszönd meg nekik az életed a nyaralást,amiért olyan sokat dolgoztak,hogy elvihessenek téged,te meg pofátlanul,hálátlanul és önző módon sza-rtál bele az egészbe.
szégyelld el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!