Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Örökös fogyókúra, állandó...

Örökös fogyókúra, állandó kínlódás, valahogy meglehet tőle szabadulni?

Figyelt kérdés

17/L

Már 3 éve vagyok anorexiás, bulimiás csak 1 éve.

De az még nem komolya. Hetente 1x ha meghányatom magam.

3 évvel ezelőtt lettem anorexiás akkor 171cm és 35kg voltam. Jártam kórházba meg minden. Felhízlaltak 57kg-ra. De undorító vagyok tényleg:( Mindig mikor mentünk nyaralni pl:Balatonra vagy Portugáliába akkor se fürödtem kb ki se mentem a szállodából, mert annyira undorodtam és undorodok magamtól. Pedig próbálok nem enni sokat. Naponta 1000kcal eszek. és mozgok is. Még az év elején 1200kcát ettem és mozogtam is akkor minden nap mellette, nem ettem semmi szénhidrát vagy kalória dús kaját. Mégis eszméletlenül híztam. De tényleg párolt húst és zöldségeket eszek mégis hízok. És ez megy már 3 éve. Nem tudok semmit sem megeni, mert félek, hogy hízok és 1000% hogy az bekövetkezik. Annyira rossz nézni, hogy az osztálytársaim eszik előttem a finom szendvics sajttal*-*

és nem híznak semmitől én meg ha csak zöldséget eszek attól is hízok. A szüleim szarnak rám nagy ívben, a kórházban se segítettek igazából. Tudom hogy azért hízok, mert a szervezetem meg izéé stb. de 3 év alatt helyre kellett volna állnia vagy csak én képzelem be hogy mindig hízok? Ennek soha nem lesz vége?:(((

2015. okt. 30. 12:43
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
a szénhidrát mennyiségem is 50gramm alatt van. Az is a zöldségek miatt.
2015. okt. 30. 12:48
 2/15 anonim ***** válasza:

Miben jelentkezik nalad a hizas?

Amugy meg orvosi segitsegre van szukseged, mert az agyaddal van baj.

2015. okt. 30. 12:55
 3/15 A kérdező kommentje:
érzem magamon, tükörbe nézek és látom
2015. okt. 30. 13:12
 4/15 anonim ***** válasza:

57 kg és 171 cm pont jó.

Nem kell fogyóznod.

Orvosra van szükséged, hogy a fejedben rendet tegyenek.

Ha normálisan ennél, nem ilyen szélsőségesen, akkor nem lennének gondjaid.

Biztosan nem hízol, hogy ha ilyen keveset eszel.

2015. okt. 30. 13:14
 5/15 A kérdező kommentje:
de hízok!! hát látom, meg a ruháim is kicsit szűkek
2015. okt. 30. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szűkek, mert már nem vagy 35 kg.
2015. okt. 30. 13:25
 7/15 A kérdező kommentje:

de nem azok a ruhák, hanem amit 2 hete hordtam.:(

komolyan inkább megölöm magam:(((

2015. okt. 30. 13:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne csinálj butaságot. En is étkezési zavarokkal küzködök, es nagyon nehéz, de tudd hogy a szervezetednek szüksége van a tápanyagra.
2015. okt. 30. 13:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Azt hogy mit latsz, felejtsd el, az agyad becsap teged, nem relevans, egy anorexias nem a valosagot latja.

Hogy a ruhaid eppen mennyire szukek vagy nem azok, azt egy nonel a havi hormonalis valtozasok is befolyasoljak, emiatt meg teljesen konstans etkezes eseten is ingadozik a sulyod valamennyit, pluszminusz egy kilo siman benne van.

Egyetlen realis ertekeles van, a sulymeres. Minden vasarnap reggel rogton ebredes es vecezes utan merd meg magad, az ertekeket pedig jegyezd fel. Ezt csinald egy honapig, hogy lasd a trendeket. Ha hizol akkor a sulyodnak konstans novekedest kell mutatni.

Ha a sulyod nem novekszik, hanem kabe egy ertek korul mozog (mondjuk egyik heten 57, aztan 57,5, aztan 56,8, aztan 57,3) akkor nem hizol.

A napi sulymeresnek semmi ertelme, pont a fentebb emlitett ingadozas miatt.

2015. okt. 30. 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy
2015. okt. 30. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!