Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Testépítés és fogyókúra? Help

Testépítés és fogyókúra? Help

Figyelt kérdés

16/l

Érdekel a testépítés, de fogynom kell egy picit. Ezért gondoltam holnaptól edzőterembe fogok jàrni. Aki ért hozzá az egy kicsit segítene?

Leginkább fenékre és combra szeretnék gyurni. Miből mennyit kell csinálnom? És a kajálás? Tudom, hogy ott is segítenének de nincs arra még plussz 3000 ft-om hogy mondjon nekem valamit.

2015. okt. 28. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, ezt olvasd el, benne vannak az alapok:

[link]

2015. okt. 28. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

A Sport, mozgás/Testépítés témakörben vannak értelmes arcok, akik segítenek.

Kezdőknek egész testes edzés való, ne osztogasd és főleg ne hanyagold el egyes részeid, az nem jó.

Keress rá a szálkásító diétára, csak vigyázz, mert valamiért még a testépítő oldalak is elég koplalósra veszik a figurát. Én meg se tudnék moccanni olyan pici evéssel, pedig se magasságom, se izmom, se aktivitásom sincs valami sok/nagy.

Ki kell tapasztalni, neked mi a jó. S ha nem fekszik a tipikus szálkásító étrend, csináld máshogy. Nem vagyunk egyformák. Még a versenyző testépítők némelyike is ketogénezik, főleg szálkásításkor, ami elég távol áll a tipikus testépítő étrendtől. Kinek mi működik.

2015. okt. 28. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez nem olyan egyszerű, hogy lemész, és edzel. Lehet úgy is, sok csajt látok tinglitanglizni lent a csigás csodalábgépeken, de abból nem is lesz semmi fejlődés, kidobott pénz a bérletük. Az edzést meg kell tanulni, és ehhez nem árt valaki, aki segít. A szabálytalan végrehajtás jobb esetben csak nem elég eredményes, rosszabb esetben akár sérülésveszélyes is lehet.

Kéne valaki az elején, aki elmutatja a dolgokat, meg előtte az interneten is nézhetnél videókat a gyakorlatok helyes végrehajtásáról.

Tényleg nem ártana a teljes tested edzeni, különben aránytalan leszel. A női edzéstervekhez nem igazán értek, de biztos találni rá példát, vagy az edző összerak neked egyet.

2015. okt. 28. 19:52
 4/4 A kérdező kommentje:
A bodybuilderen találtam kezdő női edzéstervet:)
2015. okt. 28. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!