Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fontos döntés előtt állok....

Fontos döntés előtt állok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy tényleg nagyon hozzáértő ember azt mondta nekem, hogy ne fogyózzak, mert a táplálékmegvonástól megállhat a növésem (15 éves vagyok, 165 cm magas).

Viszont jól AKAROK kinézni nyáron, mert tengerpartra megyünk... mindezt egészséges fogyással szeretném elérni, napi 1000-1500 kcal bevitellel.

Intenzíven sportolok, heti hatszor, tehát nagyjából 2000-at kéne legalább bevinnem...

Segítsetek dönteni!

2015. okt. 29. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Te jó ég ,a többiek úgy beszélnek rólad minta 178 kg lennél .Simán letudsz fogyni nyárig ,bőven .Egyél kevesebbet mozogj többet .Sok sikert.
2015. okt. 30. 21:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat, hétfőn beszélek a gyermekorvosommal:)

#11én is meglepődtem és köszi menni fog💪💪

2015. okt. 30. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Tényleg nincs igaza annak, aki egy rengeteget sportoló, izmos embert a bmi alapján ítél meg... 1500 kcal könnyen lehet kevés, most is ezt mondom, én aztán nem bírnám ennyivel, minimális mozgás mellett és extra izmok nélkül, 63 kilósan és 39 évesen... A kérdezőnek pedig bizonyára nagyobb az energiaigénye, mint nekem...

Szerintem kezdd 2000 kcallal, attól szerintem tuti nem lesz bajod s meglátod, hogy ennyivel fogysz-e s milyen tempóban. Állíts be egy nem annyira gyors fogyást, nem kerget a tatár, s nincs akkora felesleged, hogy rengeteg ideig tartson a dolog, csak mert nem heti 1 kilót dobsz le.

2015. okt. 30. 21:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne fogyózz! Hanem sportolj! Menj el kondi terembe! Járj mozgásos foglalkozásokra, hastánc, squash, (fallabda) vagy a ma olyan divatos mozugások zumba stb. Nem bánod meg, bátorság, merj és próbálkozz!
2015. nov. 28. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!