Rossz döntés lenne most magamat megjutalmazni ugye?
Figyelt kérdés
2 hónapja diétázom, a ...om ki van már, szeretnék végre valaki jóóó kis kaját enni, pontosabban pizzát, abból is a kisebb méretűt, azt hiszem 21 cm! Sima sajtosat!
Csak, hát az időpont!
Mondjuk bűntudatom nem lenne, mert anyum barátnője pszichológus és azt mondta: soha nem szabad, hogy bűntudatod legyen, ha kicsit bűnözöl.
Nyilván ez nem azt jelenti, hogy minden nap bűnözhet az ember, de ha néha mégis akkor nem szabad, hogy bántson!
2011. máj. 5. 18:49
1/6 A kérdező kommentje:
jah, és amúgy nem olyan drasztikusan, és görcsösen fogyózok. Hál Istennek azért annyira nem vagyok elhízva
2011. máj. 5. 18:51
2/6 anonim válasza:
Én azt mondom jó étvágyat ahhoz a pizzához!
3/6 anonim válasza:
szerintem ne egyél pizzát! :) mondjuk egyél ananászt mogyoróval meg ilyenekkel, pisztáciát meg ilyeneket!!!
4/6 anonim válasza:
Mi a kérdés? Idegenektől akarsz jóváhagyást? Ez a szánalmas, nem az ha benyomsz egy pizzát.
5/6 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy az ilyenektől, mint pl. ananász én csak még éhesebb leszek!
Szánalmas? Hm, akkor legyen az nem bánom!:)
Úgy gondolom az én kérdésemnél ezerszer szánalmasabb kérdések vannak ezen az oldalon kategóriától függetlenül.
2011. máj. 5. 19:11
6/6 anonim válasza:
mire vársz még? na, megetted már? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!