Hasgyakorlatok, nemvacsorázás. Fogyhatok így? 13/L
Adatokat leírom: 157 cm, tavaly is ennyi volt, már nem hinném hogy növök. 68 kg, ami elismerten sok, az egyik legkövérebb vagyok az osztályomban.
Volt régebben egy időszakom, amikor 10 napig nem vacsoráztam, plusz hasgyakorlatokat is végeztem (lábemelgetés, ilyesmik). A súlyomat nem mértem, így nem tudom, mennyit fogytam, de a hasam láthatóan laposabb volt.
A jelenlegi terv az ugyan ez, csak kicsit több mozgással.
Kérdésem lenne, hogy ha csak esténként nem vacsorázok, de nappal is igyekszem nem halálra enni magam, és ilyen mozgásokat végzek, milyen ütemben fogyhatok? Valamint, hogy mellből is fogyok-e? Jelenleg 85C-s.
Továbbá: Ha karácsonyig nem vacsorázok, és terv szerint tornázok, de karácsonykor eszek, visszahízom-e három nap alatt a két hónapos munkámat? Barátnőm szerint nem, mert addigra összeszűkül a gyomrom.
Köszönöm a segítséget!
Oriflame-nek vannak wellness termékei. Járj utána ha a pénz nem gond. Amúgy ha nem vagy finnyás annyit ehetsz amennyit akarsz, a zöldségekben kevés a kalória és vannak különböző barnakenyerek. Írj privátban nyugodtan.
De csak óvatosan mert könnyen áteshetsz a túloldalra. Végezz különböző típusú fizikai gyakorlatokat amik minden izmodat átmozgatják. Ajánlom a balettet mert fantasztikus dolog. Amíg én táncoltam teljesen ura voltam a testemnek.
Sok sikert!:)

A gyomorszűkülésben nem hiszek, de 3 nap alatt nem tudsz sokat hízni.
Teljesen felesleges kihagyni a vacsorát, azonkívül eddz másra is, nemcsak hasra. Fogyni úgyis az étrendtől fogsz (sok mozgás még besegítene, de némi hasizomgyakorlat nem éget szinte semmit, csak az izmot edzi picit).
A vacsora kihagyása csak akkor jó, ha így egész jól érzed magad és máshogy nem tudsz fogyni. Nekem pl. a reggeli lenne nagyon rossz ötlet. Sokfélék vagyunk.
De az a hit, hogy a vacsora kihagyásától fogy az ember, nem megalapozott. Ahhoz képest elég népszerű tévhit.
Nem tudhatom, fogysz-e mellből, ez leginkább genetikafüggő. Tipikusan mellből is fogy az ember, de ez nem mindenkire igaz (pl. rám sem). Van, akinek nő a kosármérete, mivel a melle nem vagy alig fogy, viszont a körmérete csökken, a kosárméret pedig relatív.

Ha nem szeretnél mindig visszahízni, akkor életmódot kell váltanod, nem évente egyszer koplalni, hogy lemenjen a hasad. A mozgás ezentúl legyen mindennapos az életedben, sportolj rendszeresen. Ne keveset egyél, hanem egészséges ételeket. Kevés édesség, kevés nassolás, kevés szénhidrát, sok hús, zöldség, fehérje.
Ha fogysz 10-15 kilót, valószínűleg a melleid is kisebbek lesznek.
Karácsonykor meg ugyanúgy oda lehet figyelni az étkezésre. Nem kötelező befalni mindent. Két szelet sütitől meg nem fogsz visszahízni, főleg, ha azokon a napokon sem lustálkodsz.

Az utolsó nagyon jókat írt, erről van szó.
Jó életmód, ami mindennap megadja az étel kellő élvezetét is, s nem kell hasfájásig pakolnod magad karácsonykor, ezt amúgy nem is értem, nekem rosszul esik, ha túleszem magam (nem is szokott előfordulni, inkább csak a túl szénhidrátos evés).
Sokszor leírtam már, emlősökként rengeteget kell ennünk a rendes működéshez, semmi szükség önsanyargatásra vagy extrém kalóriaszegény ételek keresésére, bőven sokat lehet enni normálisan. Az pedig nem normális, ha valaki unalmában vagy élvezetből eszik egész nap mindenféle viszonylag tömény vackot, amivel nem lakik jól eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!