Hogy legyen kitartasom?
Motivációm nekem sincs sok, de az eddigi 20 kilót sem motivációval fogytam... Egyszerűen változtattam az életmódomon s némi odafigyeléssel, de önsanyargatás vagy különösebb önuralom nélkül lement. Nem volt könnyű megtalálni a módszert, az igaz.
S a makacsság segít. Bármennyire is megakadok valamiben, feladni nem szoktam, ha fontos.
Az idővel és a múlttal ne foglalkozz, ha tudnád, én mennyi időt elpazaroltam, nemcsak a fogyással kapcsolatban... Nézz előre, még annyi szép éved lehet :D
Miért hagyod abba? Lehet, hogy túl szigorú a módszer, úgy elég nehéz kitartani... Mennyit kell fogynod? Hogyan eszel?
Én januártól idáig 30kg-ot fogytam, de igyekeztem megtartani az izmaimat súlyzós edzéssel. Engem az motivált, hogy már 34 évesen a reggeli vércukorszintem magas volt, a vérnyomásom is, sőt erősen horkoltam is. Mostanra minden rossz dolog megszűnt.
Nekem sokat segített hogy elkezdtem edzőterembe járni, majd kicsit kezdtem hozzászokni ehhez a világhoz. Elkezdtem utánaolvasni a dolgoknak, és kezdett az egész a hobbimmá válni. Szerintem legjobb ha teljesen beleveted magadat, mert minél többet tudsz meg annál inkább megérted, átlátod és tetszeni fog. Nekem ez a könyv sokat segített, olvasd el ;) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!