Hogyan legyen kitartásom?
Nagyon szépen kérlek, ne essetek nekem, amiért ilyen béna vagyok...
Nem is ez a megfelelő kategória szerintem, de másmilyen meg nincs... testépítés van meg fogyókúra, de én egyiket sem szeretném. Vékony vagyok (lány), ezért mindenképpen izmosodni szeretnék, nem fogyni, viszont nm szeretnék testépítő lenni, kb ilyen alakot szeretnék: [link]
Mindig az van, hogy elkezdem az edzést is meg a kajálást is, de aztán mindig feladom. Az edzést azért, mert nyomorék vagyok, és sosincs hozzá kedvem, a kajálást meg vagy azért, mert egy idő után egyszerűen megtörök, vagy azért, mert nem vagyunk túl gazdagok, ezért bármennyire is szeretnék normálisan kajálni, még ha nem is édességet, chipset, meg ilyeneket eszek, akkor lisztet, cukrot, tejet...
Van, akinél az hat, ha ráüvöltenek, hogy ha nm csinálja, akkor ronda lesz, de nálam nem, úgyhogy légyszi normálisan segítsetek, hogy hogyan legyen kitartásom.
Hallgass edzés közben motivációs zenéket.
Például ha nézel egy olyan videót amiben az van hogy volt előtte-utána és te is nagyon szeretnél olyan lenni akkor töltsd le a videóban használt zenét vagy zenéket és mindig hallgasd edzés közben.
Nekem ez arra volt jó hogyha olyan gondolatom volt hogy nem fog sikerülni akkoe mindig ment a zene és mikor azt meghallottam mindig a videóra gondoltam hogy ha neki ment nekem is menni fog.
Na meg arra hogy milyen lesz majd ha úgy fogok kinézni mint a videóban szereplő emberke :)
#1: Nincs. :/
#2: Ez jó ötlet, köszi, majd kipróbálom. :) Csak az a baj, hogy nem nagyon vannak olyan videók, ahol vékony lányból lett izmos. Mindegyik lefogyott, az meg engem nem motivál.
Mert nem kivülről kell keresni a motivációt, hanem önmagadban!
Nem írtad, hogy otthon szeretnél- e edzeni? Ha igen milyen eszközzel?
Lakásban, szabadban?
Mik a lehetőségeid?
Vagy edzőteremben? Megveszed a bérletet és nem járod le? Vagy nem veszel új bérletet? Vagy nem edzel normálisan?
Vagy csoportos órákra? Milyen jellegűre?
Ott sem járod le a bérletet?
a testépítés magányos sport önálló embereknek.
neked meg csoportos edzés kellene,ahol egy idő múlva kialakul benned a csoport felé egy felelősség érzet ami miatt akkor is el fogsz menni edzeni ha nincsen kedved,mert nem hagyhatod cserben őket.
a csoportban mindig vannak riválisaid, ellenfeleid akik folyamatosan tüzelhetik benned a fejlődés iránti vágyat.
#5: Otthon, de mivel panelban lakunk, ez így elég nehéz, már csak azért is, mert a saját szobám nagyon kicsi, anyuméban meg csak akkor tudok bármit is csinálni, ha nincs otthon (éjszakás a munkahelyén, úgyhogy mindig este megy csak el). Na meg persze én magam is lusta vagyok, erről is szól a kérdés.
#7: A csoportos óráknál csak méginkább nem mennék el. Személyes problémák miatt (amit nem fogok leírni) a csoportos cuccok nem nekem valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!