Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le 14 évesen? L

Hogyan fogyhatnék le 14 évesen? L

Figyelt kérdés
14 éves vagyok 63 kiló és 165 cm, hetente 3x van kosárlabda edzésem és hétvégén meccs + tesi órák. Nem reggelizek mert nincs időm a suliba eszek, és amikor hazaérek 5-6 körül eszek még valamit amit találok és gyümölcsöt. Nyárra szeretnék egy kicsit laposabb hasat meg szebb alakot. A válaszokat előre is köszönöm! :)
2010. márc. 16. 21:06
 1/6 anonim válasza:
100%
Bocsi az off-ért, de hová akarsz fogyni??
2010. márc. 16. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!!! En is 14 evesen keztem fogyozni..kb ekkorak voltak nekem is a parametereim...ahm most 15 vagyok....Ahm en azt csinaltam...hogy reggel a suliban reggeliztem a tobbiekkel a reggelit azt soha ne hagyd ki...ha az meg van a tobbi kaja alkalommal kevesebbet fogsz fogyasztani..ahm en 2 szendvicste edtem reggelire..ha akarod gyumolcs melle johet..Ahm amikor haza ertem kb 14-15.00 kor akkor ebedeltem amit a szuleim foztek..ha nagyon tocsogos kajat csinaltak akkor mint pl: nokedli meg toltott paprika..akkor inkabb gabonapelyhet ettem vagy gyumoolcsot..Ebed utan egybol letornaztam az 1.30 percemet (Cindy Crawford workout) kessobb amikor lattam hogy fogyok csokkentettem 1. 20 percre Nekem mindig volt otthon...puffasztott rizs..meg joghurt meg gabonapehely..ha be vadulnek :P:P akkor ne csokit egyek hanem gyumolcssot joghurtot vagy puffasztott rizst.. Tehat reggeli johet ebed johet utana torna..utana mar nem eszel csak joghurt..meg tudod ilyen konnyu kajakat...Nekem sikerult lefogynom 7 kilot azt hiszem 3 honap alatt hidd ek tobb nem is jo mert a borod bannya meg a ro***t narancsborrel...Sok viz mindig barhova mesz legyen a kezedben viz az a kis uveges es aprankent ha nem birod egyszerre kortyolgass..mindig legyen a kezedben...Nekem igy sikerult..Jah es otthon sem ultem le torna utan felhivtam a baratnomet hogy setaljuk ameddig birunk...utana 18.00 kor haza ertem es lam nem ettet mert kb vege lett a tornamnak 16.00 kor es utana egybol mentem setalni amikor haza ertem meg valami konnyut tudod..ennyi volt a hazimunkat mindig te vegezd...segits a szuleidnek...hidd el ez jo fogyaszt..mert nrm ulsz...es a szuleid is ..elegedettek lesznek veled...Mellozd az ulest ne ulj en csak suliban ultem...:) Nekem ezzel az egesszel a kozerzetem..Tokeletes lett...Es jegyezd meg soha ne koplalj mert gyorsan lemegy igaz..de utana ha normalisan eszel nem is sokat csak egy dologgal tobbet akkor...mar is a duplajat hizod visszaa..Nem szabad..TORNA TORNA SPORT... bocs tul hosszura sikerult..remelem segitettem bye
2010. márc. 16. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék fogyni mert pl a osztálytársaim nem az hogy vékonyak de kb. 55-50 kg körül vannak és magasabbak is hát nekem is jobb lenne meg jobban is néznék ki! :)
2010. márc. 16. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Megertelek..nekem is mondtak hogy nem vagyok kover de ha en nem ereztem jol magam a boromben akkor mondhattak volna akkor is ha 40 kilos lettem volna nem erdekelt volna... a masodik vagyok
2010. márc. 16. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Jól érzem magam, csak mondjuk nyáron a fürdőruhába.:D

Köszi a válaszokat légyszi még írjatok!

2010. márc. 16. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajna most mindenki azt hiszi h az 50 kilós gebék a szépek:(

igazábol ha sportolsz neked azért lehet több a súlyod mert van izmod,ami nehezebb mint pl. a zsír/háj.az 50 kilós gebéken nincs izom)

tehát lehet te sportos testalkat vagy inkább,max. sportolj még többet(pl futhatsz esténként) de eszedbe ne jusson koplalni mert akkor az izmot fogja felhasználni a szervezeted.

2010. márc. 16. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!