Hogyan fogyhatnék 13 évesen?
Figyelt kérdés
Először is kérlek ne írjatok olyat,hogy ennyi idősen nem kell fogynom!Az a helyzet,hogy sokat eszem és ez a hasamon meglátszik.Milyen sportot ajánlatok és milyen ételeket?Előre is köszönöm!2010. márc. 16. 19:37
1/4 anonim válasza:
Egyél rendszeresen, de csökkentsd az adagokat. Emellett szerintem sétálj, biciklizz nagyokat a barátnőiddel:)
2/4 anonim válasza:
Hát igen aki 13 évesen kövér annak nehéz fogyni
nem kellet volna annyi mindent összezabálni
3/4 A kérdező kommentje:
Hoppá utolsó válaszoló én azt egy szóval sem mondtam,hogy kövér vagyok.Pici felesleg van a hasamon és amúgy nem azért szeretnék fogyni,mert kövér vagyok ha nem mert "csontsovány" szeretnék lenni....
Első válaszoló köszi a választ!
2010. márc. 16. 20:17
4/4 anonim válasza:
"Először is kérlek ne írjatok olyat,hogy ennyi idősen
nem kell fogynom..."
Hát pedig én ezt írom...Ennyi idősen még ki sem fejlődtél, még nőhetsz, fogyhatsz. Annyi külső tényező van, ami változtat rajtad. Fogyózni ráérsz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!