Hogyan fogyhatnék le,15 évesen?
15 éves lány vagyok.163 centi és 80 kg.ez a testömeg idex szerint túlsúlyos!
Táncos középiskolába járok szóval a mozgás megvan.Most a nyáron is járok táncolni,plussz pestre(ilyenkor álltalában csak 1 zsemlét eszem egész nap)
Az étkezésemmel kicsit baj van,nem szeretem a halat és igazából a húsért sem vagyok oda annyira,de a tésztaféléket pedig eszem!
Ha tudtok,adjatok tanácsokat!Vagy valami diátés ötletet!
Kérlek,nagyon fontos lenne!
Igen,voltunk dokinál és aztmondják semmi bajom.
Csak a diéta nem megy.Nemtudok valami normális étrendet összeállítani!
Legfőképpen ez a bajom.
Amióta táncolok azóta átalakult a kinézetem,de sajnos csak 5 kb fogytam.
De én szeretnék többet,de milyen étrendel tegyem?
Tudom mit nem szabad enni,na de hogyan állítsam össze? tudtok valami diátét ajánlani?
Szia!
nekem is ehhez hasonló probrémám volt..
igazából egy kis husi mindig is volt rajtam.. általános 6. óta.. de soha nem voltam egy deszka!
és idén nyáron elhatároztam hogy 4-5 kilót ledobok.. (ha kilóba nem is,de izmossab, lapossab hasam lesz)
a diétám lényge az volt: hogy délelöttcsak gyümölcsött ettem és naponta más "fajta" ételeket ettem..
lásd:
hétfő - hús nap
kedd - zöldég nap
szerdán - tészta nap(ilyenkor lehet enni sütit, fagyit, édességet,pizzát DE MÉRTÉKKEL)
csütörtök - gyümölcs nap, víz (ezegy kicsit húzósabb,de egy szendvics belefér)
és ez így váltakozott.. természetesen nem csak az adott dolgokat ettem, de nagyrészben..
jah és a gaboafélékből csak fél barnát és barnát ettem! értem ez alatt a tésztaféléket,kenyeret,zsemlét.!
a mozgás: -hetente eljártem futni (1-2 alkalommal) nem sokat futottam addig ameddig jóleset.. utána jókat sétáltam
-minden nap beállátottam 15 percet a rázógépet, rácsatoltam a hasamra és ameddig le nem járt azaz 15 percig szoba bicikliztem 1 fokozaton :P
nekem ez segített!! látható volt a változások a családom,ismerősök is mondták,hogy mennyit fogytam :D :D aminek én nagyon örültem/ök!!!! :DD
mondjuk az én fogyásomban biztos sok közre játszása volt annak, hoy 13 vagyok és hogy most magasabb lettem, ----> megnyúlottam.
(de a nagynénjém is igy fogyott le 30 évesen és ő már nem nől ;)))) )
az elején nem nagyon volt kedvem elkezdenem de utána már vártam a futást főleg hogy kicsit leeresszem magam.(jó stressz oldó suli közben)! és egészen hozzásszoktam!!
REMÉLEM HASZNOS LESZ NEKED IS AMIT IRTAM ÉS ELÉRED A CÉLOD!!
legalábbis nagyon szorítok hogy sikerüljön neked is!!!!
:D sok sikert!!!!
ha nem nyűg akkor irhatsz itt is vagy emailt is, hogy bevált-e neked ez a módszer!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!