Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le,15 évesen?

Hogyan fogyhatnék le,15 évesen?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.163 centi és 80 kg.ez a testömeg idex szerint túlsúlyos!

Táncos középiskolába járok szóval a mozgás megvan.Most a nyáron is járok táncolni,plussz pestre(ilyenkor álltalában csak 1 zsemlét eszem egész nap)

Az étkezésemmel kicsit baj van,nem szeretem a halat és igazából a húsért sem vagyok oda annyira,de a tésztaféléket pedig eszem!

Ha tudtok,adjatok tanácsokat!Vagy valami diátés ötletet!

Kérlek,nagyon fontos lenne!

2010. aug. 2. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
menj el dokihoz, ha eleget mozogsz akkor nem kéne kövér legyél...nézesd meg, egészséges vagy -e...utána dietetikus és sportolás
2010. aug. 2. 21:00
 2/4 anonim válasza:
nekemis ez volt a bajom (16/F) 180 centi vagyok és 84 kiló voltam. Jártam/ok heti 6x2órát kézilabda edzésekre...Elmentem dokihoz azt mondta pajzsmirigy probléma...adott hormontablettát vagy mit és most le tudtam fogyni egy nagyon-nagyon egyszerű diétával 68 kilóra 5 hónap alatt
2010. aug. 2. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen,voltunk dokinál és aztmondják semmi bajom.

Csak a diéta nem megy.Nemtudok valami normális étrendet összeállítani!

Legfőképpen ez a bajom.

Amióta táncolok azóta átalakult a kinézetem,de sajnos csak 5 kb fogytam.

De én szeretnék többet,de milyen étrendel tegyem?

Tudom mit nem szabad enni,na de hogyan állítsam össze? tudtok valami diátét ajánlani?

2010. aug. 2. 21:07
 4/4 anonim válasza:

Szia!

nekem is ehhez hasonló probrémám volt..

igazából egy kis husi mindig is volt rajtam.. általános 6. óta.. de soha nem voltam egy deszka!

és idén nyáron elhatároztam hogy 4-5 kilót ledobok.. (ha kilóba nem is,de izmossab, lapossab hasam lesz)

a diétám lényge az volt: hogy délelöttcsak gyümölcsött ettem és naponta más "fajta" ételeket ettem..

lásd:

hétfő - hús nap

kedd - zöldég nap

szerdán - tészta nap(ilyenkor lehet enni sütit, fagyit, édességet,pizzát DE MÉRTÉKKEL)

csütörtök - gyümölcs nap, víz (ezegy kicsit húzósabb,de egy szendvics belefér)

és ez így váltakozott.. természetesen nem csak az adott dolgokat ettem, de nagyrészben..

jah és a gaboafélékből csak fél barnát és barnát ettem! értem ez alatt a tésztaféléket,kenyeret,zsemlét.!

a mozgás: -hetente eljártem futni (1-2 alkalommal) nem sokat futottam addig ameddig jóleset.. utána jókat sétáltam

-minden nap beállátottam 15 percet a rázógépet, rácsatoltam a hasamra és ameddig le nem járt azaz 15 percig szoba bicikliztem 1 fokozaton :P

nekem ez segített!! látható volt a változások a családom,ismerősök is mondták,hogy mennyit fogytam :D :D aminek én nagyon örültem/ök!!!! :DD

mondjuk az én fogyásomban biztos sok közre játszása volt annak, hoy 13 vagyok és hogy most magasabb lettem, ----> megnyúlottam.

(de a nagynénjém is igy fogyott le 30 évesen és ő már nem nől ;)))) )

az elején nem nagyon volt kedvem elkezdenem de utána már vártam a futást főleg hogy kicsit leeresszem magam.(jó stressz oldó suli közben)! és egészen hozzásszoktam!!

REMÉLEM HASZNOS LESZ NEKED IS AMIT IRTAM ÉS ELÉRED A CÉLOD!!

legalábbis nagyon szorítok hogy sikerüljön neked is!!!!

:D sok sikert!!!!

ha nem nyűg akkor irhatsz itt is vagy emailt is, hogy bevált-e neked ez a módszer!! :D

2010. aug. 3. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!