Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Betegségem gyógyulása érdekébe...

Betegségem gyógyulása érdekében hogyan fogyhatok 3kg-t?

Figyelt kérdés

Pénteken kiderült, hogy tartós betegségben szenvedek, amire csak tüneti kezelés létezik. Nem szeretném a nevét elárulni, mert számomra kellemetlen dologról van szó. Az orvosom ajánlotta, hogy adjak le 3kg-t, mert bizonyított, hogy ennél a betegségnél jótékonyan hat pár kiló leadása. Nem azért mondta, mert kövér vagyok (172/61). Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok egészségesen (heti 0.5-1kg) lefogyni? Futás és egyéb olyan tevékenységek kizárva, amihez szükség van a térdemre, mert műtétre várok vele. Azonban felülést és egyéb tetmozgást szívesen végeznék.

Egy segítségre váró 16 éves lány :)

2015. okt. 18. 20:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha nem mondod meg, mi a bajod, segíteni sem tudunk. Egyébként, ahogyan korábban is írták, ez anonim oldal, tehát be se tudnánk azonosítani, szóval a nemi életedről is írogathatnál.

Bőrbetegség hátterében allergia vagy túlérzékenység áll? Vagy pl. övsömör?

2015. okt. 19. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is furcsállom, hogy egy kicsit sem kövér ember esetében pár kiló mínusz segít a bajon... Persze sok fura dolog van az életben. Remélhetőleg az orvos tudja, mit ajánl, az orvosok hozzá nem értése valamivel gyakoribb, mint az ilyen érdekes esetek. De ez a kérdező dolga.

Ha nem elég jó az étrended, változtass, egyébként a mennyiséget csökkentsd egy picit, ha tudod. A legjobb étrend sem ér semmit a fogyás szempontjából, ha sokat eszel. Mozogni simán lehet fekvő helyzetben is, bár a fogyáshoz akkora köze valószínűleg nem lesz az ilyesminek, az ilyenek nem égetnek sok energiát.

2015. okt. 19. 16:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Pikkelysömör
2015. okt. 19. 18:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Az anyámnak is van

De nem értem h mért jobb ha fogysz

2015. okt. 19. 19:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem engem kell ostorozni. Az orvosom mondta. Mivel főorvos, nem hiszem, hogy hülyeséget mondana.
2015. okt. 19. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
"Jelenleg nem ismerünk olyan diétát, amely összefüggene a psoriasisos tünetekkel. A kalóriaszegény étkezés, a testsúly csökkentése viszont igazoltan jó hatású. Az alkoholfogyasztás a bőrtüneteket rontja."
2015. okt. 19. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:
egnap 22:26-os: elvileg rendben van, de ez nem egy inkább sovány valakire vonatkozik, hanem azokra, akik túlsúlyosak!
2015. okt. 20. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!