Betegségem gyógyulása érdekében hogyan fogyhatok 3kg-t?
Pénteken kiderült, hogy tartós betegségben szenvedek, amire csak tüneti kezelés létezik. Nem szeretném a nevét elárulni, mert számomra kellemetlen dologról van szó. Az orvosom ajánlotta, hogy adjak le 3kg-t, mert bizonyított, hogy ennél a betegségnél jótékonyan hat pár kiló leadása. Nem azért mondta, mert kövér vagyok (172/61). Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok egészségesen (heti 0.5-1kg) lefogyni? Futás és egyéb olyan tevékenységek kizárva, amihez szükség van a térdemre, mert műtétre várok vele. Azonban felülést és egyéb tetmozgást szívesen végeznék.
Egy segítségre váró 16 éves lány :)
Ha nem mondod meg, mi a bajod, segíteni sem tudunk. Egyébként, ahogyan korábban is írták, ez anonim oldal, tehát be se tudnánk azonosítani, szóval a nemi életedről is írogathatnál.
Bőrbetegség hátterében allergia vagy túlérzékenység áll? Vagy pl. övsömör?
Én is furcsállom, hogy egy kicsit sem kövér ember esetében pár kiló mínusz segít a bajon... Persze sok fura dolog van az életben. Remélhetőleg az orvos tudja, mit ajánl, az orvosok hozzá nem értése valamivel gyakoribb, mint az ilyen érdekes esetek. De ez a kérdező dolga.
Ha nem elég jó az étrended, változtass, egyébként a mennyiséget csökkentsd egy picit, ha tudod. A legjobb étrend sem ér semmit a fogyás szempontjából, ha sokat eszel. Mozogni simán lehet fekvő helyzetben is, bár a fogyáshoz akkora köze valószínűleg nem lesz az ilyesminek, az ilyenek nem égetnek sok energiát.
Az anyámnak is van
De nem értem h mért jobb ha fogysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!