Nagyon fontos, hogy MENNYI IDŐ ALATT tudnék így fogyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves lány 164cm 60kg.suli 2 teljes kiörl.kenyérből szendvics+gyümi és egész nap ásványvíz! eszek a suliban ebédet,itthon joghurt vagy műzli(minden nap másik) és narancs.egy napra ennyi lenne,és minden nap este 40 perc futás.és ne azzal a válaszokkal gyertek h nem kell fogynom,de hurkás a hasam és ezen szeretnék változtatni,nagyon!!az a legfontosabb kérdésem,hogy mennyi idő alatt lehetne nagyon jó alakom,lapos hasam??1 hónap esetleg??vagy mennyi?? nagyon kérem a konkrét válaszokat!!!köszönöm előre is2010. márc. 16. 19:10
1/5 anonim 

válasza:

amellett h fontos a táplálkozás amit szerintem jól csinálsz,fontos a testmozgás is tényleg.
Csinálj felüléseket minden nap amennyit tudsz...
még egy ötlet...táncolj...rakd be a kedvenc zenéidet...és úgy mozogj tekergesd a csipődet is közben.
Legalább szórakoztató is :D
Én igy szoktam mindennap,és tiszta lapos,meg feszes a hasam.
2/5 anonim 

válasza:

Sajnos mindenki másképp fogy, nem lehet megmondani, neked mikorra lesz lapos a hasad. Amit én látok, hogy nyers zöldséget egyáltalán nem eszel, pedig kellene reggel is és este is. A müzlivel pedig vigyázz, nézd meg a dobozát, a legtöbb kimondottan hízlal. Az én javaslatom az, hogy vacsorára csinálj egy nagy tál salátát (saláta, ubi, paradicsom, retek, paprika, hagyma, répa, káposzta... stb.), és arra öntsd a natúr joghurtot. Egy kis sajtot is reszelhetsz rá vagy kockázhatsz bele. Sokkal-sokkal jobb, mint a müzli. Ha mégis magában eszed a joghurtot, akkor az ugye nem gyümölcsös, mert az tele van cukorral?
3/5 A kérdező kommentje:
nem gyümölcsös sima natúr a joghurt:) de szerinted van esályem fogyni?ja és 2. nem tudok táncolniii..:)hogy csinálod??és mennyi időt??köszönöm a válaszokat
2010. márc. 16. 20:17
4/5 anonim válasza:
Én nem az előző válaszoló vagyok, hanem új, remélem nem gond:-)
Nem versenytáncra kell felkészülnöd, elég ha ritmusra "ugrabugrálsz", vagy nézed a klippeket és utánozod a táncoló figurákat :-) Szerintem erre gondolt az előző válaszoló is, én is így táncoltam régen (tini koromban) valóban szórakoztató volt.
5/5 anonim 

válasza:

Szia!
A leírtak alapján kb 2-3 hónap alatt 50 kg lehetsz, az csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!