Miért ingadozik ennyire a súlyom? Mit tegyek?
Szóval. 168-7 cm vagyok, jelenleg 53-52-51 kg. Nem viccelek, tényleg ennyire ingadozó a súlyom, de erre majd később kitérek. Április közepe felé kezdtem el fogyókúrázni, mellé sportoltam is, kétnaponta 45 percet futottam, plusz a tesi órák. Június közepére 54 kg-ról 48-49-re fogytam. Egész nyáron tartottam a súlyom, bár az utazások miatt a futást elhanyagoltam. Majd szeptemberben kezdődtek a "gondok". Szeptember 2. hetében, amikor rendszeresen elkezdtem ebédelni visszahíztam 51 kg-ra 1 hét alatt. Pedig nem ettem se többet, se kevesebbet mint addig. Következő héten már 52-52.5 voltam, pedig szintén nem ettem semmivel sem többet, sőt a heti 5x tesi mellett amit a tanárunk komolyan vesz (45 perc izzasztó kardió, fitnesz gyakorlatok, illetve néha fociedzések, úgy, hogy végig izomlázunk van) ezáltal többet is mozogtam, mégis! A következő héten végig 52 kg voltam ill. 52.5 Ám most felmentem 53-ra! Nem tudom miért van ez, semmit sem csinálok, nem hinném, hogy izom lenne, lehetetlenség ennyi izmot felszedni ennyi idő alatt) Nem tudom mennyire fontos vagy lényeges infó, vagy mennyire lehet köze a dolgokhoz de még a menstruációm sem jött meg rendesen, szóval 10 nap késés után egy icipici barna folyás volt (úgy mint a legeslegelején 2 évvel ezelőtt) és ennyi, ez 5 napon át.
Kérlek segítsetek megoldást találni a problémámra, ill. megfejteni, hogy miért történik mindez!
Ja és kérlek ne irkáljatok olyanokat, hogy ez pont ideális súly 168-7 cm-hez, mert tudom, hogy nem vagyok még kövér, de jobban éreztem magam a 48-9 kg-os súlyommal!
15/l
Túl sovány vagy, ezt a tested is jelzi a menzesz kimaradásáva6extrém gyengeségével.
A súlyod nem ingadozik nagyon, teljesen normális, ha valaki egy kilóval nehezebb este.
A "rendszeresen elkezdtem ebédelni"-ből arra következtetek, hogy koplalós módszerrel fogyhattál, ami a legrosszabb. Ilyen durván alacsony súlyra is nyilván ezért mentél le.
Hirtelen növés miatt én is voltam 168centihez 48kg, s nem értem, hogyan is érezheti magát jól az ember olyan testtel, pedig vékony csontozatú vagyok, és akkor még alig volt izomzatom.
Egyeltalán nem koplaltam, csak egészségesen ettem, persze csokit meg nasikat is néha. Pl. párolt zöldségeket hússal és ilyesmik :)
De sovány sem vagyok jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!