Miért ingadozik ennyi a súlyom?
Figyelt kérdés
Valami gond lehet esetleg mérleggel vagy nem tudom de nagyon ingadozik a súlyom. Ezt úgy értem, hogy tegnap előtthöz képest ma reggel 5kg-val többet mutatott a mérleg. Nem hiszem, hogy 1 nap alatt ennyit híztam volna. Tegnap normálisan ettem csirkemell+saláta, tojás, leves, meg ettem egy pár kocka étcsokit. De nem hiszem, hogy attól ennyit híztam volna. Szerintetek miért van ez? Tudom nem a kg a fontos de azért jó lenne tudni, hogy most fogyok vagy nem.2013. okt. 3. 04:40
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat: *ennyit
2013. okt. 3. 04:41
2/8 anonim válasza:
nekem is volt már hasonló kérdésem, mert nekem reggel mutatott még 70-et este 75-öt... vagy fordítva.. azt ajánlották "rugozak" picit a mérlegen és nézzem meg hogy vissza tér e nyugalmi állapotban az előbb mutatott súlyhoz. ha nem, akkor elromlott
4/8 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen problémám, amikor nem egyenes felületre raktam a mérleget... na hát akkor összevissza mutatott mindent. Pedig elég jó a mérlegem.
5/8 anonim válasza:
Ha pl szőnyegen méred magad és nem kemény
felületen, akkor is jóval többet mutat. Érdemes mindig járólapon, parkettán, v vmi keményebben mérni magad.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Kemény felületen mérem magam. Max egy kicsit mozdítom meg.
Első válaszoló: Olvastam a kérdésed :)
2013. okt. 3. 10:58
7/8 anonim válasza:
Tuti a mérleg a hibás, ennyit semmiképpen nem tud ingadozni a súlyod, hacsak nem iszol meg pár liter vizet előtte...
Az én mérlegem úgy 1-1,5 kilót vibrál egymás után mérve, átlagolni szoktam, s ennél nagyobb pontosság úgysem kell, mert a testsúly természetes ingadozása sem sokkal kisebb.
8/8 anonim válasza:
vagy lehet megfog jönni a menzeszed (persze már ha nő vagy:) ) nálam akkor szokott lenni hogy jóval többet mutat.. amugy a mi mérlegünk is nagyon rossz énis mindig átlagolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!