Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ingadozik így a súlyom,...

Miért ingadozik így a súlyom, most hány kg vagyok?

Figyelt kérdés
Az van,hogy már 2 napja ingadozik a súllyom pl:reggel felkelek 57 kg vagyok még1x megnézem már 57,3 és ez így felment kb 10 perc alatt 57,8ra aztán délután hazajöttem 58 voltam már,aztán még aznap fürdés után megnéztem már 57,7 aztánmásnap reggel 58,3 utánna 57,7aztán meg 58,5 Most akkor 58 vagy 57 kg vagyok????
2011. aug. 12. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:

mindig a reggeli, wc utáni, reggeli előtti mérés eredménye a mérvadó. Nem kell napjában ötvenszer mérlegre állni :-)

Sőt, eleve hetente egyszer a legcélszerűbb méredzkedni.

2011. aug. 12. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:
De ha nem tudok minden reggel wc re menni??xD
2011. aug. 12. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor aznap nem méred magad ;)

Nem kell folyton méredzkedni, egyrészt az ember beparázik, hogy most miért ennyivel több, pedig súlyingadozást egy előző esti combosabb vacsora, meg a menstruáció is okozhat, és ezek nem feltétlenül valódi pluszok.

2011. aug. 12. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:

fa,sznak kell naponta 20 szor mérni magad...amúgy meg beteges, hogy a tizedkilogrammokat számolgatod

milyen magas és hány éves vagy?

2011. aug. 12. 17:15
 5/9 A kérdező kommentje:

174 CM ÉS 15/L

De akkor melyik lehet az igazi súllyom?

2011. aug. 12. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
58 kg / 174 cm mellett ugye nem fogyókúrázol, hanem eszel rendesen és nagyon sokat sportolsz?
2011. aug. 12. 17:22
 7/9 A kérdező kommentje:

De diétázom!

Amúgy mellette futok reggel és este meg biciklizem!

Egyébként nem tudom minden nap mérnia súllyom,csak most a nagyszüleimnél vagyok és itt nincs mérleg,de tegnap elött hazamentünk és akkor méregettem!

2011. aug. 12. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Havi egy mérés bőven elég! Felesleges ennyiszer, főleg úgy, hogy az sem mindegy hogy állsz rá. A megivott vízről és megevett kajáról ne is beszéljük.
2011. aug. 12. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Téged komolyan idegesít egy-két kiló ingadozás??? Én még csak be se szoktam tájolni a súlyom, csak körülbelülre. mondjuk56-58 között. Mert mindig ott van közötte, mit kell ezen görcsölni, Így csak hamar ráncos leszel és ronda... XD XD XD
2011. aug. 12. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!