Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ingadozik így a súlyom?

Miért ingadozik így a súlyom?

Figyelt kérdés

Az a gondom, vagyis inkább furcsának találom, hogy naponta 2-3 kiló ingadozik rajtam, ami szerintem sok. Reggel felkelek mindig 57,2 +- 1 deka szokott lenni a súlyom. Estére már 60,1-2 kiló vagyok. Lefekszek, reggel ráállok a mérlegre megint 57 kiló. Nem szoktam magam sokat mérni, csak a napokban figyelmes lettem erre és mértem magam kíváncsiságból. Ezért is sok nekem ez a súlyingadozás, mivel cukorbeteg vagyok és a dietetikus szigorú diétáját tartom, azaz keveset eszek, úgy összességében 1 kiló sincs az egész kajám naponta. (reggelire pl. korpás kefír, tízóraira egy pici szendvics rozskenyérből, ebédre mindig pici krumpli vagy pici főzelék, uzsonna általában gyümölcs, azaz fél banán, 2 mandarin picike alma együtt, és végül a vacsorám szintén pici főzelék, vagy egy szelet sült husi barna rizzsel) Azért írtam le részletesen, mert általában ezeket eszem. Sosem eszek sokat, mindig piciket, édességek kilőve, ha hetente 1x 2x esetleg eszek az is diabetikus.

A lényeg az, hogy nem tudom megérteni, hogy egyrészt, hogy lesz ezekből a pici kajákból 3 kiló + (rossz ivó is vagyok, naponta fél liter vizet ha megiszok..) és azt sem, hogy ez a 3 kiló, hogyan tűnik el éjszaka alatt.

2010. dec. 24. 09:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy a korom 18L. :)
2010. dec. 24. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem szabad este megmérni magad, mert akkor mindig többet mutat a mérleg!

Nekem is 2-3 kilóval többet szokott:)

2010. dec. 24. 09:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Jaj, jól van, akkor megnyugodtam, hogy normális az ilyen. :D Annyira soknak tűnt. Köszi a választ. :)
2010. dec. 24. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 73-74 kg vagyok, és egyik nap voltunk vendégségben, este ráálltam a mérlegre, és 77 kg-ot mutatott.

Nem volt szép látvány xD

2010. dec. 24. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
mindig reggel meztelenül . szószerint "kisz@rva" kell ráállni a mérlegre. úgy mutatja meg mennyi is van ;) xd
2010. dec. 24. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez egy hasonló kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Én magamat mondjuk nem értem, mert a súlyom max 1 kg-val több este, vagy eggyel se. :S Pedig rendesen eszem, nem is diétázom..

2010. dec. 25. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!