Miért van ez? Ennyire ingadozik a súlyom?
Figyelt kérdés
Diétázom.sikerül is minden úgy megy ahogy kell.
Ma reggel mérlegeltem és 76,5 kg voltam.nagyon örültem!
Nagy örömöm ,hogy mégegyszer làssam,délutàn megint ráltam a mérlegre , de 80.5öt mutat!!
Nagyon elkeserít,miért történik ez?
2014. júl. 11. 14:53
1/4 anonim válasza:
Szerinted amit megeszel, megiszol az csak úgy teleportál valami másik dimenzióba? A mérleg sem pontos, és a testsúly is nagy mértékben ingadozik a nap során. Ezért nem kell állandóan a mérlegen állni. Hetente egyszer ha ráállsz, bőven elég. Mindig reggel, WC után legyen, így többé-kevésbé pontos lesz az adat. Így is inkább hosszabb távú tendencia ami számít. A heti fogyás 0,5-1 kg közt megfelelő.
2/4 A kérdező kommentje:
Reggel,wc utàn mértem , rá 5órára 4kilóval többet mutat.
Ez azért nem egy pár deka.nem minden nap mérlegelek,csak most nagyon megörültem az eredménynek,mégegyszer làtni akartam!
2014. júl. 11. 15:00
4/4 anonim válasza:
Reggel WC után mért súlyt reggel WC után mért súlyhoz hasonlítunk. Reggel óta ettél, ittál, annak csak egy része távozott belőle. Ez olyan, mintha csodálkoznál, hogy az üres zacskó könnyebb, mint az, amelyikben van egy kiló kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!