Valaki javasolna fehérje shaket nőknek? A többi lent.
Kedves kommentelők, az eset a következő:
Keresek olyan fehérje shaket ami árban kedvező (4500ft-om lenne rá) és viszonylag azért gazdaságos is, tehát legyen benne 20 adag legalább.
Ami még fontos lenne hogy diétához kéne, napi 2 adagot fogyasztanék, lehetőleg minél alacsonyabb szénhidrát és annál magasabb fehérje valamint rosttartalmú megtalálása lenne a cél.
Emelett sportolnék heti 6×1 óra kocogás, valamint heti 4 fenék és has erősítő edzés, ezeken kívűl csak salátát ennék napi 1-2 alkalommal hozzá
Olyan 15kg-t szeretnék leadni, erre 2 hónapot, max 2,5 szánnék, és ugye az erősítő edzéseknek köszönhetően plötyi sem lennék.
Nem kérek negatív kommenteket, csak a kérdésemre választ,előre is köszi :)
Annál jobban nem jössz ki, mint ha veszel egy 5kg-os whey-t, amiben 3,6kg a fehérje, többi CH meg kevés zsír.
Igaz, hogy drága, de ebben 166 adag van. Mire kifizeted a több havi 4500Ft-okkal, majdnem a duplájára jön ki.
Kedves kommentelő!
Szívesen szánnék rá több pénzt is, de sajnos egyenlőre csak ennyim van.
Mivel nem vagyok járatos ilyenekben, ezért merészkedtem rákérdezni.
Egyébként max egyetértek az elsővel. Tejsavófehérjét vegyél ami 70-80%-os és keverhetsz hozzá pl zablisztet vagy zabpelyhet. 1 mérőkanál fehérje és 2 mérőkanál zabpehelyliszt (reggel)
Tejsavófehérje olcsón a csokis az jó. Ez 100 adag jól visszatölt edzés után közvetlen szőlőcukorral reggel pedig zabpehelyliszttel szoktam inni. szállítás csomagolással + 1.400 ft.
De igazából ez is jó lehet neked (sőt). Hidd el nem érdemes pár ezren spórolni mert hosszabb távon jobban kijössz a "drágábbal"
az első link lemaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!