Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem 10 tábla milkát,...

Megettem 10 tábla milkát, annyi a diétámnak?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve fogyókúrázom, sportolok, és semmi édességet nem ettem... ma viszont nem bírtam, annyira megkívántam, és nem tudtam tartani magam :( leszaladtam a boltba, és 10 tábla milka csokival tértem haza, amit rögtön be is tömtem. Nagyon jól esett, most viszont szörnyű bűntudatom van, mert ez rengeteg kalória :( oda a diétám?

2015. szept. 20. 17:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
de am sztem ink kockára gondolsz.
2015. szept. 20. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Nincs oda a diétád, viszont a gyomorrontás sajnos garantált. Ma éjjel, vagy hajnalban arra fogsz ébredni, hogy fáj a hasad, rosszul vagy, a holnapot pedig a klotyón üldögélve fogod tölteni, de még holnapután sem lesz annyira étvágyad. Így összességében nem mondanám, hogy annyival többet ettél, viszont hogy ezek után egy darabig nem fogsz sóvárogni édesség után, az biztos. Ne omolj össze, mind csinálunk néha ilyeneket, még ha nem is 10 tábla csokival. Csak folytasd tovább a diétádat és kész, ne rágódj ezen a kilengésen és ne hergeld magad, hogy "most már úgyis mindegy".
2015. szept. 20. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyél néha egy kisebb csokit, akkor nem kell sóvárognod ennyire az édesség után:) Én is fogyózok, de minden nap megeszek egy 12,5 grammos kinder szeletkét.
2015. szept. 20. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

10 tábla Milka az azért egy kiló. Szép teljesítmény, ennyit még én sem bírok megenni, pedig nagy csokipusztító vagyok, különösen fogyókúra közben.

Meg lehetne tudni amúgy, hány éves, hány kiló vagy? Kíváncsi vagyok, ki tette le az asztalra ezt az elképesztő teljesítményt.:)

2015. szept. 20. 21:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi, én nem tudnék ennyit betolni, illetve bizonyára igen, de nem esne jól... :)

5-6000 kcal, nem vészes, aznap nem fogytál, annyi.

A bűntudat nekem fura, hogyan lehet szabad akaratodból ennyi csokit enni, s utána hirtelen visszaváltozni és bűntudatot érezni? Ha én bedobok egy tábla csokit, elég alaposan tisztában vagyok vele, mit teszek... OK, nem vagyunk egyformák.

Azon azért elgondolkodnék, hogy mit rontottam el, ha ezt az extrém rohamot kaptam tőle...

2015. szept. 20. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Lemerem fogadni hogy nem fogyókúráztál hanem kopatál
2015. szept. 21. 05:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Korod, nemed, testtömeged?
2015. szept. 22. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Élsz még?
2017. okt. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!