Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ez az étrend mára? Rossz?

Milyen ez az étrend mára? Rossz?

Figyelt kérdés

reggelire ettem: omlettet(1 tojás, 3 tojásfehérje, 1 paradicsom és 6szelet pulykasonka)+1db abonett

tízórai: 10g dió

ebédre enni fogok:párolt zöldséget párolt csirkelmellel és savanyúsággal

uzsonna: párolt csirke zöldségekkel

vagy a diót nem kellett volna megennem?

2015. szept. 19. 09:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9: A fitátok miatt nemmindenki ért egyet a sok olajosmag fogyasztással, de itt sok az ismeretlen tényező, én magam is sokat eszem ezekből, igaz, inkább a fehérje s különféle ásványi anyagok miatt, zsírt könnyedén beviszek másból is, csak győzzem visszafogni. A telített se gond, ha pl. kókuszzsír.

Nem tudom, ki lakik jól pár deka uborkától, én tuti nem. Bár akinek 60 kcal a tízóraija, az lehet, hogy igen...

Kérdező, nem ismerjük a konkrét mennyiségeket, de elég kalóriaszegénynek tűnik az étrended, ha épp megvan a fehérje és valami megvan a zsírból (esélyes, hogy kevés) s akad egy kevés szénhidrát, akkor koplalsz.

Egyél még sok zsírt, ha bírsz, úgyis szénhidrátszegényen étkezel, tényleg eszébe jut az embernek a ketogén. Vagy ha nem fekszik neked ez, akkor szénhidrátot kell többet enned.

Amennyiben pl. sok kiló répát eszel, nem szóltam, max. a zsírt keveslem akkor is.

2015. szept. 20. 00:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Ettem még néhány szem diót uzsi után
2015. szept. 20. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!