3hét alatt verseny miatt le kell adnom 5 kg-t. De hogyan?
Okt.3-an lesz egy kick box verseny amire megyek. Es 60kg-ba szeretnek indulni, de jelenleg 64kg vagyok. Semmikepp nem szeretnek 65-be indulni.
Holnap kezdem, hogy semmi pekaru, csak zoldseg es gyumolcs illetve viz csirkehus, hal es kefir. Persze minden nap mas.
Kick box edzesre heti 3x jarok, de most heti 4x el fogok jarni futni is. Illetve heti 2x gorkorizni amennyiben az ido engedi.
Valaki tud valamilyen tanacsot adni amivel meg hatekonyabban tudok fogyni?
ma 63 kg voltam este. evés után. egész nap csak gyümölcsöt, meg csirkehúst ettem és rengeteg vizet ittam.
suli után elmentem 1,5 órát görkorizni is. Holnap is megyek még edzeni és nem fogok sokat enni.
Köszönöm a segítségeket. Azt hiszem sikerülni fog:)
Szénhidrát megvonás (gyakorlatilag ketogén diéta),
vízhajtás mérlegelés előtt.
Mérlegelés után azonnali ch, és folyadék visszatöltés (fehérje + szőlőcukor, esetleg vitargo).
Erö csökkenéssel fog járni, ezt be kell kalkulálni, és rendkívül megterhelő tud lenni a szervezetnek.
Az ilyesmi nem játék.
Kérdezném, hogy hol van a hozzáértő edződ, és esetleg a sportorvos aki ellát tanácsokkal, és figyelemmel követ?
Én olvastam erről, kipróbáltam, 3 nap alatt lejön kb 2 kg vele és nem vagy éhes (én legalábbis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!