Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3hét alatt verseny miatt le...

3hét alatt verseny miatt le kell adnom 5 kg-t. De hogyan?

Figyelt kérdés

Okt.3-an lesz egy kick box verseny amire megyek. Es 60kg-ba szeretnek indulni, de jelenleg 64kg vagyok. Semmikepp nem szeretnek 65-be indulni.

Holnap kezdem, hogy semmi pekaru, csak zoldseg es gyumolcs illetve viz csirkehus, hal es kefir. Persze minden nap mas.

Kick box edzesre heti 3x jarok, de most heti 4x el fogok jarni futni is. Illetve heti 2x gorkorizni amennyiben az ido engedi.

Valaki tud valamilyen tanacsot adni amivel meg hatekonyabban tudok fogyni?

2015. szept. 10. 21:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszi a linket:)

Az edzom tanacsat hetfon fogom kikerni.

De az egyik csapattarsam segit aki az eb-re igy fogyott 5kg-t 2het alatt. Szoval valoszinuleg nekem is menni fog:) koszonom a valaszokat!

2015. szept. 12. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Jaja, a durva szénhidrátcsökkentéssel és edzéssel lejön egy csomó víz, de hogy ez a teljesítményeddel mit tesz, kérdező, azt nem tudhatom. A hirtelen ketogén diéta durva tud lenni s ha jól bírod, akkor is bizonyára rontja a teljesítményedet. De azt hiszem, nem muszáj a ketogén, kevés, de nem extrém kevés szénhidrát és a glikogénraktárakat jól leürítő edzés is OK lehet. Persze zsírt akkor is egyél többet, hisz energia kell s kevés szénhidrát és a fehérje nem elég. Igen, inkább ez a jó, 3 hét túl kevés ahhoz, hogy a ketogént ajánljam, verseny előtt ne tedd ki magad ennek, főleg, ha nem szoktad meg a kevés szénhidrátot. De mindenképpen csökkentsd, a mérlegelés előtti napokban pedig szerintem szerintem gyümölcsöt se egyél, max. egész keveset.
2015. szept. 14. 23:51
 13/13 A kérdező kommentje:

61kg-t mertem reggel. Meg van durvan 2het a versenyig es meg 2kg-t kell leadnom. Ez mindenkepp meg lesz mar.

A teljesitmenyem egesz jo. Mozgasilag is birom, es az erom is megvan meg. Bar meg egy hete sem csinalom, es azt nem tudom, hogy a versenyen es elotte milyen lesz a fizikai allapotom, de probalom magam kondiban tartani. Jarok gorkorizni, futni, box edzesekre, tegnap voltunk egy katonai versenyen ahol 2km-t kellett futni, meg meg voltak akadalypalyak(2.ak lettunk) es utana voltam kick box edzesen is jol birtam.

A fogyas az nem olyan latvanyos az alakomon, de a kilok beszelnek:)

2015. szept. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!