Ez kevés. A reggeli osszetetele jo, de az abonettet lecserelnem valami teljes kiorlesu kenyerre, jobban laktat. A dio tizoraira tokeletes, de ajanlom a mandulat is, mert jotekony hatassal bir. Iktasd be a zold teat is valahova, cukor nelkul, lehetoleg delutan harom elott, mert koffeines. Segiti a fogyast. Az ebed teljesen oke, neha mehet egy kis barna rizs is. A vacsorat ne hagyd ki. Amit uzsonnara irtal, tokeletes vacsorara, az uzsonnat vagy hagyd ki, vagy egyel egy kefirt vagy natur joghurtot, esetleg teheted oda a keves diot es tizoraira egy alma pl. De torekedj a valtozatos etrendre, ne edd mindig ugyanazt, mert megutalod. Tojasetelek kenyer nelkul siman mehetnek vacsorara is, ha szereted, fogyassz neha halat is. Reggelire mehetne neha egy zabkasa is, mivel egeszeges, hosszu idore eltelit es gyorsitja az anyagcseret.
2015. szept. 19. 10:36
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:))
Sajna laktóz és glutén érzékeny vagyok..a gyümiket se nagyon ehetem mert refluxos vagyok és van egy fajta intoleranciám a rizzsel is.😔
2015. szept. 19. 10:41
3/12 anonim válasza:
Alapvetően lehetne akár jó is, de pl. az omlett lehetne 4 tojásból is (persze nem tudjuk, hogy hány kiló vagy, milyen magas, stb.). A dióval semmi gond nincsen.
2015. szept. 19. 10:56
4/12 A kérdező kommentje:
169cm és 56kg 28/l
Csak 5kg szeretnék fogyni
2015. szept. 19. 10:59
5/12 A kérdező kommentje:
Nem 28 hanem 18 éves vagyok csak elírtam:D
2015. szept. 19. 10:59
6/12 anonim válasza:
169/56 kgbol teljesen felesleges 5kgt fogyni, inkabb jarj sportolni, es feszesedj
2015. szept. 19. 11:06
7/12 anonim válasza:
Akkor azért legalább 1300 kalória mehetne tényleg. A probléma az, hogy a párolt zöldség mennyiségéből nem derül ki, hogy konkrétan mennyit eszel, de azért sejthető, hogy nem eleget. Igazság szerint ha már ennyi mindenre érzékeny vagy, és amúgy is alacsonyan tartod a szénhidrátbeviteledet (mert ugye zöldségekben és paradicsomban "nagy" mennyiségben van az is), akkor akár elgondolkodhatnál a ketogénen is.
De jó lenne, ha pontosan kiszámolnád, hogy mennyi az a zöldség, megnéznéd, hogy a csomagolás szerint te mégis kb. mennyi kalóriát viszel be belőlük egy nap folyamán, mert lehet, hogy szükség lenne +1-2 tojássárgájára.
2015. szept. 19. 11:08
8/12 anonim válasza:
Ez kevés. A dió pont, hogy kell a zsír miatt, szerintem még a dióval is alatta vagy.
2015. szept. 19. 11:08
9/12 anonim válasza:
Diót? Dehogynem nekem a napi mogyoró/dió bevitelem 85g a szervezetnek fontos a zsír. És ezt olajos magvakból a legjobb pótolni mivel telítetlen illetve nagyon kis mértékben van benne telített zsírsav. Az abonett helyett inkább egyél még 1-2 paradicsomot. Az abonett egy sz*r szemét kaja. A vacsorát meg sose hagyd ki. Vacsorára egyél egy kis zöldséget. pl. 152g uborka az csak 17 kalória!!!!(pont ránéztem az étrendemre) :D. és igazából még jól is laksz tőle lefekvés előtt. 22/F
2015. szept. 19. 12:21
10/12 anonim válasza:
Most olvastam hogy valaki írta hogy inkább sportolj. Bizony igaza van. Mivel egy 60 kilós csaj akin van egy pici izom jóval szebb mint egy 50 kilós aki nem sportol semmit.(persze ezekből is vannak gyönyörűek.) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!