Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adhatnék le a leggyorsa...

Hogyan adhatnék le a leggyorsabban 10 kg-t?

Figyelt kérdés
Tehát van rajtam egy kis felesleg, ez évek alatt gyűlt össze mióta abbahagytam a rendszeres sportot. November végén lesz egy számomra fontos ünnepség amire szeretnék leadni 10 kg-t, de legalább 8-at. Tudnátok adni tippeket, hogy milyen mozgás a leginkább javaslott? Étrendemre odafigyelek (sok gyümölcs, zöldség és sok fehérje), sétálni is többet szoktam, de tudom emellé még kellene valami sport is.
2015. szept. 9. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Tüdőgyulladás a tuti, egy hét alatt ledobsz 5 kilót.
2015. szept. 9. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyomorrontas is bevalt nekem, de ha tenyleg gyorsan kell akkor az amputaciot ajanlom.
2015. szept. 9. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Addig majdnem 3 hónapod van, menni fog simán. Étrend, és intenzív sport, másképp kizárva. Nekem sportnak, és fogyókúrához a spinning volt hatásos.
2015. szept. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!