Hogyan lehetne a leggyorsabban lefogyni?
15 éves lány vagyok, 150cm és 80kg. Tudom, a kg nem igazán számít, hanem az 'összkép', de kicsit frusztráló.
Szóóóval tudnátok segíteni?
En kn ket honap alatt fogytam kb 3-4 kilot. Ez nem tudom mennyire szamit neked gyorsnak de azert leirom.
Elotte se voltam dagadt de le akartam adni egy kicsit.
Ezt ettem: (neha ittam reggel kavet) aztan delelott megettem amit az iskolaba vittem magammal ( ez annyi etel amennyit tizoraikent magaval visz az ember barhova, de ez lehetett bármi-szendvics vagy kakaoscsiga vagy tenyleg barmi csak ne nagy adag) azan jollakasig megebedeltem 2-3 ora korul amikor hazaertem az iskolabol (ez mindig fott etel volt ami epp otthon volt)
Emellett jártam kondizni is (futni) de ez nemhiszem hogy a fogyasban jatszott kozre. Inkabb az alakformalasban.
Gondolom nem 2 hónap alatt híztál el. Akkor miért hiszed, hogy fogyni gyorsan kell?
Sportolj, egyél egészséges kajákat. Fiatal vagy, ez még könnyebb, mint pl. 30 évesen.
A "sztárdiétákat" felejts el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!