Hogyan tudnék a leggyorsabban lefogyni? 14/L
Figyelt kérdés
így fürdöruha szezon előtt eléggé zavar a kövérségem szóval szeretnék lefogyni, minél hamarabb#fogyás #fürdőruhaszezon
2014. ápr. 30. 19:15
1/1 anonim válasza:
Én kardio edzést folytatok és annyit eszem pont amennyi kell a szervezetemnek. Nekem ami ideális az 700-1000 kcal közt van ami alacsonyabb az átlagnál. A megszokott kcal a szervezetnek általában 1200-2000 közt van. Ha ennél többet eszel majd fokozatosan csökkentsd 2000-re. Hasizom gyakorlatok, futás, kíméletes nyújtás és sok-sok víz. 2 litert ha meg tudsz inni istennő vagy de szerintem 1-1,5 liter elég. És igyad a gyümölcs-zöldség turmixokat illetve a gyümiket meg a zöldségeket edd is nyersen.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!