Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni a...

Hogyan tudnék lefogyni a leggyorsabban?

Figyelt kérdés
Le akarok adni 10kg-ot.. Milyen ételeket kell ilyenkor enni? Azt értem, hogy liszt, keményítő és cukor menteset, de azok mégis milyen kaják?(úgy értem milyen főzelék/leves/stb..) A párolt zöldségek csirkemellel jó? Gyümölcs saláta? És ha még tudtok légyszi írjatok ilyeneket!:) Szerintem ezt mondani sem kell.. a hasamról szeretném leadni az "úszógumikat". 180cm magas és 83kg vagyok.. Az orvos szerint is jól jönne egy kis fogyás.. Sportolni sajnos nincs lehetőségem, mert iskolába járok és vidéki vagyok ezért nem lenne rá időm a tanulás miatt.. Előre is köszi a válaszokat!:) ui: ha hiba van a szövegbe, akkor bocs... tudom.. tanuljak meg írni. de nem ez a kérdésem!:)

2013. aug. 19. 10:46
 1/2 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Hány éves?
2013. aug. 19. 12:47
 2/2 A kérdező kommentje:
fiú, 16 éves
2013. aug. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!