Hogy tudnék a leggyorsabban és leglátványosabban lefogyni?
Én 22 éves vagyok és olyan 90-92 kiló voltam...Az összes létező diétát kipróbáltam...pl update, káposztaleves,90 napos diéta, feminás diéta stb...Januárban 1. megfogadtam ennek vége, befejeztem...Teljes életmódváltás a megoldás,és sport..Azóta 20 kilót fogytam..9 hónap alatt...
Annyi a titka: Egészséges kaják, szénhidrátot kerüld, teljes kiörlésű kenyér, rúd(spar), teljes kiörlésű tészta néha,és cukor helyett édesítőszer. Ne igyál édes innivalókat, ásványvíz, citromos víz, én édesítőszeres italokat is szoktam inni.Egyél húst salátával. Zöldségeket. Ne kétszer szedj( mint én anno) Hanem egyszer. Többször egyél keveset!
És a sport! Én életemben nem sportoltam azelőtt, fő a fokozatosság! Heti 3szor legalább 30 percet mozogj. Én a futást nagyon ajánlom,azzal lehet a legtöbb kalóriát elégetni. Én heti 3 szor futok 4-5 km-ert...
És ez tartós, ez nem olyan hogy leadsz 5 kilót és visszahízod.
Kulcs:Életmódváltás
Semmi nem lehetetlen...Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!