Sokat ettem vagy nem?
Figyelt kérdés
Reggeli: 4 db rozsos abonett, 4 szelet sonkával
Ebéd:2 db tojás, 3 db tojásfehérje, 1 paradicsom, 7szelet sonka->omlett nagyon kevés olajon
Most vacsiztam
80g párolt csirke, 150g párolt zöldsèg
Nagyon tele vagyok, már olyan szinten hogy kihányok mindent. Anyum szerint ez kevés, de ezek alapján hogy fáj a hasam szerintem inkább sok.
Nem vagyok olyan aki koplal!
17/l
2015. aug. 29. 15:34
11/19 A kérdező kommentje:
Szoktam de csak ritkán😊 a kedvencem a rókagomba leves😍
2015. aug. 29. 16:19
12/19 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem kevés. Nagyon messze van ez a koplalástól.
Főleg, ha az ebédet úgy kell érteni, hogy 2 db egész tojás 3 még ahhoz 3 db tojásfehérje.
Ez nekem még sok is lenne.
Simán fájhat a pocakod a sok tojástól.
Majd holnapra elmúlik. Anyukáddal meg ne foglalkozz. Te érzed, hogy mi és mennyi esik jól neked.
13/19 A kérdező kommentje:
2db egész tojás és nég 3db tojásfehérje
2015. aug. 29. 18:38
14/19 A kérdező kommentje:
Nem 6 tojás fehérje..
2015. aug. 29. 18:39
15/19 A kérdező kommentje:
Ám ha neked ez nagyon sok akkor te mit eszek és mennyit?😮
2015. aug. 29. 18:41
16/19 anonim válasza:
A hasfájást az éhség is okozhatja, mivel csak az elején éhes az ember, utána megfájdul a gyomra.
17/19 anonim válasza:
Össze van szűkülve a gyomrod. Annyit egyél amennyi jól esik plusz 1-2 kanállal többet. Így folyamatosan hozzátudod szoktatni a gyomrod a megfelelő mennyiséghez és nem leszel tőle rosszul. Egyébként eléggé rossz a fehérje-zsír-szénhidrát arány.
18/19 SugarCat válasza:
12-es:Szégyeld el magadat,hogy ilyet írsz,hogy ne foglalkozzon anyukájával,holott csak jót akar neki.Ne foglalkozz az ilyen idiótákkal.Az étrended fehérje szempontjából teljesen rendben van,viszont egy kis szénhidrát még elférne mellette szerintem(gondolok itt zöldségekre,barna rizsre,teljes kiőrlésű dolgokra,tehát lassan felszívódó szénhidrátokra).
19/19 anonim válasza:
Kegyetlenül kevés. A fehérjét nem számolom ki, de az jónak tűnik, viszont kalória kellene még. Hogy szénhidrát vagy zsír formájában, az a Te dolgod. Mondanám, hogy egyél töményebb ételt, ami pici mennyiségben is több kalóriát ad, de ha nem szoktad meg, akkor lehet, hogy még rosszabbul lennék. Azért próbálkozni lehetne, picit több olaj, pár szem dió, kis sajt, némi rizs, nem tudom, mit szeretsz s mi esik jól a testednek s mitől nem leszel túl tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!