Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem vagy nem?

Sokat ettem vagy nem?

Figyelt kérdés

Reggeli: 4 db rozsos abonett, 4 szelet sonkával

Ebéd:2 db tojás, 3 db tojásfehérje, 1 paradicsom, 7szelet sonka->omlett nagyon kevés olajon

Most vacsiztam

80g párolt csirke, 150g párolt zöldsèg

Nagyon tele vagyok, már olyan szinten hogy kihányok mindent. Anyum szerint ez kevés, de ezek alapján hogy fáj a hasam szerintem inkább sok.

Nem vagyok olyan aki koplal!

17/l

2015. aug. 29. 15:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Proteinmennyiség még rendben is lenne, de kalória nem valószínű. Plusz vedd hozzá, hogy ebben gyakorlatilag semmi vitaminmennyiség nincsen, így hosszútávon problémáid lehetnek.
2015. aug. 29. 15:52
 2/19 A kérdező kommentje:
De nemtudok enni😭 sokszor próbálom, de kihányom mert annyira rosszul érzem magam
2015. aug. 29. 15:55
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

4 óra van, és te már vacsoráztál? Másnap reggelig semmit nem eszel? Ez így nagyon nem jó. Nagyjából kiszámoltam és ez 680 kalória amit leírtál. Ez koplalás. Ezzel nem fogsz fogyni, főleg ha ilyeneket és így eszel. Azt azonnal felejtsd el, hogy este 6 óra után nem eszel (hacsak nem alszol már este 8 órakor)

Bizony ez kevés. Voltaképpen délután fél 4-ig etted ezt.. Ezt el is lehetett volna osztani, és még bőven ehetnél.

Ennek hosszabb távon az lesz az eredménye, hogy rendszertelenül fogsz enni, és raktározni fog a tested, majd újra hízni.

2015. aug. 29. 15:57
 4/19 anonim ***** válasza:
6%
Azzal semmi gond nincs, hogy most evett utoljára, én napi kétszer eszem és 22 órán át koplalok. Teljesen felesleges elosztani és 3 óránként étkezni.
2015. aug. 29. 15:58
 5/19 anonim ***** válasza:
Koplalás az nem jó. Aki azt mondja, hogy koplalással nincs semmi gond, az agyilag kezeltesse magát, mert ott valami nincs rendben.
2015. aug. 29. 16:04
 6/19 anonim ***** válasza:
A probléma az, hogy valamit olvastál a Velveten vagy a Blikken, aztán azt szajkózod. Nem feltétlenül egyenértékű azzal, hogy akkor neked van igazad. A rövidtávú koplalás rendkívül hatékony (intermittent fasting), a probléma akkor van, ha valaki 2-3 napon keresztül nem eszik. És nem az a cél, hogy valaki ne egyen, hanem az, hogy valójában baromira mindegy, hogy te mikor viszed be a tápanyagokat, a lényeg az, hogy a napi kalóriamennyiség legyen meg. Ha valaki ezt 5 óra alatt teszi meg, akkor úgy, ha 2 óra alatt, akkor meg amúgy. Napi 5-6 étkezés semmi másra nem jó, csak időrablás.
2015. aug. 29. 16:07
 7/19 A kérdező kommentje:
De nem direkt csinálom😐! Mondom hogy nem akarok koplalni, nem megy több a pocimba, de miért az nemtudom😣
2015. aug. 29. 16:09
 8/19 anonim ***** válasza:

Azért nem megy, mert agyilag blokkolod magad. Olyan nincs, hogy nem fér beléd több. Tini vagy, fogyni akarsz, jaj hogy nézel ki a többiekhez képest - ez valószínűbb. Inkább gondolj arra, hogy ha egészséges vagy, az sokkal többet jelent, mint az, hogy éves szinten 1 hónappal veszítettél pár százalék testzsírt.

Egyél.

2015. aug. 29. 16:13
 9/19 A kérdező kommentje:
168cm és 54kg vagyok. Szval nem vagyok kövér
2015. aug. 29. 16:15
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem ártana levest is enned. Persze, hogy tele vagy, össze van szűkülve a gyomrod.
2015. aug. 29. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!