Sokat ettem egy napra?
Figyelt kérdés
Megettem 3 szelet tk kenyeret lekvarral,es ittam hozza egy tejet
illetve megettem egy naturjoghurtot 15dkg gyümölccsel
Ez nagyon sok ?
2015. júl. 16. 10:36
2/10 A kérdező kommentje:
bajod?
2015. júl. 16. 10:43
3/10 anonim válasza:
ha hizni akarsz akkor nem sok, ha fogyni akarsz akkor ilyenekt abszolut nem lehet enni fogyokura alatt..de jo etvagyat hozzajuk ha ma par orat elmesz futni illetve tornazni.
4/10 A kérdező kommentje:
Jaj,most hízni fogok ?????
nagyon félek..
mit edzek,és mennyit hogy ne hízzak ez után ???
2015. júl. 16. 10:46
5/10 anonim válasza:
hizni nem fogsz ennyitol de fogyni se, csupa szenhidratot ettel mit vartal? menj el futni
6/10 A kérdező kommentje:
mennyit fussak ?
2015. júl. 16. 11:02
7/10 anonim válasza:
hat egy ora minimum es a pulzus a zsiregeto tartomanyba legyen_googlezz ra erre _ de ilyen melegbe ketlem hogy neki allnal futni
8/10 anonim válasza:
Istenem! Ha mindenből tobbet szamolok, akkor ettél 550 kcal-t... Nem a szenhidrattol hizunk, hanem ha tobb kcalt viszünk be mint amennyit felhasznalunk. Makrotapanyagokra a kinezet miatt kell figyelni, mert ha nem figyelsz oda rajuk, akkor izomból fogysz. Amugy kb 1800 kcal-ra lenne szükséged minimum szintentartashoz. Ez koplalas, a 2 hetes tacskóm tobbet eszik.
9/10 anonim válasza:
Jaja, ez erős koplalás, ettől fogy az ember, igaz, izomból is, a fehérjebevitelre ügyeljünk azért. Egyéb tápanyagokról nem is beszélve. Ebben még a minimális zsír sem lehetett meg s tuti rengeteg ásványi anyag hiányos így.
Szinte csupa ch, azok sem jó forrásból (a gyümölccsel amúgy semmi bajom, de ha ez az egyetlen nyers növényi cucc, akkor legyen inkább zöldség...).
10/10 A kérdező kommentje:
A lekvar barack lekvar volt,es cukor nelkuli.Az nem tudom mennyit szamit.
2015. júl. 16. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!