Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 napja eleg sokat ettem ugy...

2 napja eleg sokat ettem ugy erzem, leirtak alapjan soknak tunik?

Figyelt kérdés

Mindket nap a reggelim a szokasos volt 3-4 szelet teljes kiorlesu kenyer csirke pateval sovany sajtal.

Tegnap ebedre ilyen magavakat ettem:mandula,kesudio(nutlinetol egy termek) az kb 720 kcal..es meg ettem egy tabla fekete csoki az 520 kcal..plusz ettem almat,cseresznyet es egy nektarint...ma pedig szinten a nutlinetol ett egy csomaf pisztaciat 720 kcal kb es egy csomag teljes kiorlesu kekszet 520 kcal kb..plussz ebedre kicsi rizset 1 csirke mellel....nagyon hizlalok es elrontom a dietam?(sajnos nem otthon vagyok es nincs mas amit egyek)

2015. jún. 18. 15:53
 1/4 anonim válasza:

Aaaaaaa....

Egyáltalán nem sok, ráadàsul olyan dolgokat eszel amik egészségesek!

Semmi okod az aggodalomra!:)

2015. jún. 18. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kevés, de én is ilyesmit szoktam, csak jobb összetételben. De... nem mindegy, mekkora vagy, mi a célod (én fogyni akarok, de nem kapkodom el :D), mennyit mozogsz s egyáltalán, hogy állsz ehhez.

Nekem ha van egy 4000 kcal-os napom, nincs azzal semmi bajom, egyszer összejött, máskor nem fog (ez már nálam igen extrém szint, igyekeznem kell, hogy bírjak ennyit enni). Ránézésre mennyiségben az nem is olyan sok...

Csak mert nincs más, amit egyél, nem kéne felenni mindent az egész csomaggal. Ha éhes vagy, OK, ha most az egyszer-kétszer annyira kívánod, legyen, nem kötök bele, csak monom, hogy az, hogy nincs más, szerintem nem elegendő ok arra, hogy sokat egyél, bár tény, hogy tud nehezíteni... Az olajos magvak magukban nassolva érdekes módon a legtöbb embert nem laktatják. Egyszer leérkezik és ad energiát, de tényleg nem igazi étkezés benyomni 12 deka olajos magvat, csupán egy nem is hosszú nassolás. Nemhiába kerülöm az ilyesmit, max. néha eszem egy deka kesut. A fogyásom első, nagyobb része igen dazdag volt olajos magvakban (napi 10-15 dkg), teljesen passzoltak az étrendembe, a szénhidrát akadályozta volna meg a fogyásomat, de a magokat nem simán toltam, úgy nem lett volna jó, inkább ételbe keverve, magkenyérben, magsütiben, édességben. De aki fegyelmezetten csinálja, annak a sima olajosmag-nassolás is remek lehet.

2015. jún. 18. 16:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen...igazad van!

Csak most epp szesszio vege van es kicsit tulzasba estem de remelem nem artottam tul sokat es holnaptol mehet minden a regi terv szerint!

Koszonom a valaszokat! :)

2015. jún. 18. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ártani nem ártottál szerintem, a kenyeret és a kekszet kivéve egész jó ételeket ettél. S nem is iszonyúan sokat, csak ha nincs nagy felesleged, akkor nem valami fogyósan eme 2 napon :) De az nem baj.
2015. jún. 18. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!