Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel ismerkednél a leírtak alapján?
Adott 3 srác.
A, 24 éves, 175 cm, barna szem/haj, izmos test.
Csak párkapcsolat jöhet nála szóba, kaland nem.
Nem bulis, és nem is társasági típus.
Inkább olvas, utazgat, és pár fős társaságban érzi jól magát.
Szexben a minőségre megy, aki iránt érez. Az ész sokkal inkább vonzza mint a szépség.
B, 19 éves, majdnem 2 méter, szőke/kék szemű, vékony típus.
Imád bulizni, rengeteg barátja van, szinte sosincs otthon, mindig valahol valakikkel van. Lételeme a társasági élet.
Szexben a mennyiségre megy a minőséggel, legyen vonzó, akivel van, és csinálják sokat.
C, 23 éves, 188 cm, fekete haj/kék szem, testépítő.
Állandóan lányokkal veszi magát körül, párkapcsolata elvétve van, szinte csak a szexre megy.
Az élete a gyúrás, a hobbija a nők.
Anyagilag rendkívül jól él.
Szexben a mennyiségre megy, persze elhanyagolhatatlan a partner makulátlan kinézete.
(És ha elmegy bulizni, 10-ből 10x talál kalandra csajt.)
Haverokkal fogadtunk 3 tálca sörben, akire a legtöbb válasz érkezik (A, B, C) övé a nyeremény.
Leírhatod hozzászólásban a nemed (meleg pasik is írhatnak nyugodtan, az ő véleményük is számít), és korod is.
Az A-val ismerkednék meg a legszívesebben, még úgy is hogy alacsonyabb nálam. :D Jó szórakozást a sörhöz, kedves "A", szerintem te nyersz. :D
19/L
A: Mivel nagyon bulizós,társaságkedvelő ember vagyok és nem az az otthonülős így nem hiszem,hogy jó páros lennénk.
B: A második rész stimmel,viszont külsőre egyáltalán nem a zsánerem.
C: külsőre okés,de nem akarok semmilyen fertőzést elkapni senkitől se meg amúgy se csipázom,ha egy fiú minden jött-menttel képes lefeküdni.
Tehát párkapcsolat szempontjából egyik fiúval sem ismerkednék,viszont barátilag bármelyikkel,mert mindegyik típus van a baráti körömben. Ha a C-nél nem lenne ott,hogy a szexben a mennyiségre megy (ennél rosszabb szerintem nincs) akkor őt választanám,de így legyen a B,hogy tudjak kivel bulizni :D
(szerintem is az A fog nyerni)
19l
Az A és azért, mert én is introvertált vagyok. Nem tudnám jól érezni magam egy állandóan pörgős személy társaságában. Meg nem szeretem a magas pasikat, ezért a B és a C egyből kizárva. Sokkal jobbak az alacsonyabbak, mert így van esélyem a "bunyókban", meg hogy ha durvább szexre kerülne a sor, akkor is előny, mert nem kell félnie a pasinak, hogy "összetör" és nekem is jobb lenne egy 175 centis magas pasit alázni, mint egy két méterest.
20/L
C, mert a páromra hasonlít nagyjából, mivel mi már több, mint 3 éve együtt vagyunk és nem gyúr, de szálkás.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!