Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Újabban nagyon rákaptam...

Újabban nagyon rákaptam valamire. Mennyire hizlal?

Figyelt kérdés
Mivel fogynom kell nem is keveset ezért fontos.hogy ne vigyek plusz kalóriákat be... szóval az egyik közeli spárban van egy kis önkiszolgáló rész saláta mindenféle zöldségből lehet választani és különböző öntetek közül..ez nagyon praktikus gyors és finom és nyilván jobb is mint ha egy péksütit kapnék be gyorsan..nyilván a zöldség nem teszi tönkre a diétát az érdekelne ,hogy a szószokban ugye nyilván van jó pár "hízlaló" dolog..maradhatok ennél a mániámnál vagy nem éppen jó szokásba kezdtem bele?
2015. aug. 29. 14:31
 1/9 anonim válasza:
ha minden más téren visszafogod magad és a kalóriakereteden belül maradsz, nem a salátaönteten fog múlni a diéta. vagy tegyél nagyon kevés szószt rá vagy vegyél egy natúr joghurtot és szárított tzatziki fűszerkeveréket, amit belekeversz. nézd meg, hogy ne legyen benne cukor, de általában csak kapor, fokhagyma és oregánó van benne.
2015. aug. 29. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Pedig igenis múlhat a diéta a salátaönteteken. Főleg, hogy a legtöbb majonézes.

Egy kanál majonézben egy szelet csokitortányi kalória van...

Ha mindenképp szeretnél öntetet rá, szerintem keverj be otthon, az a biztos. :)

2015. aug. 29. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:

De milyen öntet? Ilyen krémes trugyikat nem tennék rá az tuti.

De olivaolaj, balzsamecet simán mehet.

2015. aug. 29. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Salátára mindenképpen kell valamilyen zsírosabb öntet, mivel pár kivételtől eltekintve, a vitaminok zsírban oldódnak.
2015. aug. 29. 19:23
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat kétféle öntet van. kapros joghurtos és fokhagymás én mindig a fokhagymásat választom a kapor szagát sem bírom..elég masszív cucc kissé olyan az állaga mint a gipsz mikor még nem köt meg de csak amíg kimerem (gondolom a hűtéstől)utána rendes állaga van
2015. aug. 29. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:
és általában paradicsomot,uborkát, és reszelt káposztát,lilakáposztát és répát szoktam bele tenni
2015. aug. 29. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 16:14

Azért hülyeséget ne beszélj...

Egy kanál majonéz kb 100 kcal, 1 szelet csokitorta meg 400 kb.

2015. aug. 29. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Szeirntem semmi bajod nem lesz az öntettől, de ha lehet inkább joghurtosat válassz, mint majonézeset.
2015. aug. 29. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:

A zöldség zsíros öntettel elég fogyókúrásnak tűnik számomra... Miért baj, ha kalória is van az ételben? A jóllakáshoz nem árt, a zsírban oldódó vitaminoknak sem, zsírt pedig eleve kell enni.

Az öntetek cukortartalma már jobban zavarna, de nem mindenki kerüli a cukrot. Most a kis öntet elég nehezen lesz a fogyás kerékkötője...

2015. aug. 30. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!