Ez jó valamire? KÉP
Azt tudom, hogy combizomerősítőféleség, szerintetek hasznos ha kiegészítem vele a tréningemet? (cél: fogyás 5 kg)
Egyébként is kényes részem a combom, van egy kis narancsbőröm is..
Tudja valaki, hogy mi ennek a szerkezetnek a neve? Linkelnétek videókat arról, hogy hogyan és hányféleképpen kell használni? Karra gyúrni is jó?
reménykedtem hogy nem az lesz a képen amire gondolok:(
de úgy látszik sajnos a értelmi színvonal és a lustaság és munkakerülés ebben a kategóriában maradandó állapot.
a fegyencedzés könyvet vedd meg olvasd el alkalmazd és szerezz egy ugrókötelet.
ezt ami a képen van,lomtalanításkor kidobva mindig látom és mindig utolsónak marad az utcán mert még a lomis cigányok sem tudják mire használni annyira haszontalan értelmetlen vacak.
Nekem nncs ilyen de lattam sok helyen (TV-ben, Tescoban es a kidobott kacatok kozt is az utcan).
Az tuti, hogy nem haszontalan, hiszen erositi a belsocombod izmait. Fogyasban nem igazan segit mivel vele nem aerob mozgast vegzel. De ha jolesik vele tornazgatni akkor haszald nyugodtan, azonban a kiloid nem ettol csokkennek, gondolom Te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!