Mivel töltsem meg a zabpalacsintát, ami nem annyira hízlal?
Zsírszegény túrót összekeversz folyékony édesítővel, citromlével vagy héjjal, esetleg vanília aromával. A tetejére meg mehet a kakaó+folyékony édesítő+ kevés víz kombó.
Én nagyon szeretem :)
#5: Mert a palacsinta jó és poénos dolog :D Én se tudom elhagyni, igaz, nem is akarom. Pedig nálam nehezített a dolog, mert szénhidrátszegénynek és laktózmentesnek kell lennie...
Kérdező, rengeteg lehetőség van. Fahéj tetszőleges édesítővel vagy anélkül (jelenleg körtével édesíteném), reszelt karalábéval és borssal (egyik kedvencem :D), de a sült zöldség (pl. a lecsó) és a totu sem elvetendő... De rengeteg lehetőség van, húsok, öntetek...
De egy kevés dió vagy efféle sem az ördögtől való... Én sokasával és sok dióval eszem, na nálam ez elég komoly kalóriabevitelt ad, de lehet azt szolidabban is, ha valaki képes rá.
Elsősorban a kalóriatöbblet hizlal. S igazából nem előnyös a sok szénhidrát sem, de ez emberfüggő is, a legtöbbeknek az az energiaforrásuk, ez nem feltétlenül gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!